MH nyedhiyakake akurat warna kanggo kebutuhan khusus warna shade khusus pelanggan. Proses kasebut diwiwiti karo tim werna ahli lan peralatan pengukuran warna sing paling canggih. Syarat warna pelanggan diajukake marang Mh ing sampel fisik utawa dikirim sacara elektronik kanggo pencocokan. Lan produksi akeh sing cocog karo warna sampel karo Mh Color Measurement System.

Pencet prabot inframerah tingkat lanjut

Pencet prabot inframerah tingkat lanjut

Ora ana sistem metering kanthi otomatis ngukur tabung

Ora ana sistem metering kanthi otomatis ngukur tabung

Sistem Dispensing Powder Semi-Otomatis

Sistem Dispensing Powder Semi-Otomatis

Otomatis Liquid Dispensing and Transportation System

Otomatis Liquid Dispensing and Transportation System