MH tujuane nyedhiyakake pelanggan kanthi warna utas kelas dunia. Gambar saka perpustakaan warna sing ngemot luwih saka 10,000 warna, kertu warna Mh nyedhiyakake 400 pilihan warna, uga Mh menehi tanggepan cepet kanggo reproduksi warna benang dye-match, mesthi cocog karo kabutuhan njahit sampeyan.

Ukuran werna

Kanggo mbantu ngukur beda werna, para ahli ngembangake sistem pangukuran warna. Nemtokake saben werna lokasi kanthi werna spasi, kita bisa nggunakake nomer nyata kanggo ngukur prabédan antarane werna. Ana sawetara spasi warna sing kasedhiya.

Keuntungan saka pangukuran warna

Saliyane ngonversi warna obyek menyang jumlah nyata sing bisa diukur kuantitatif ing pangukuran warna, uga bisa njaga konsistensi warna, nyepetake warna lan komunikasi warna. Pasokan global ing pasar produk jahitan kudu bisa komunikasi cepet karo formula lan standar warna ing saindenging jagad. Miturut pangukuran warna, data kasebut bisa kanthi bener dikirim menyang panggonan-panggonan sing perlu kanthi cara sing pas wektune.

werna