Kualitas Tinggi 100% Viscose Rayon Embroidery Thread

Viscose Rayon Embroidery Thread

Digawe saka 100% benang filamenose, dicelup kanthi pewarna reaktif kanthi tingkat 60 ℃, nduweni padhang lan luster sing dhuwur, warna warna lan lemes banget.

Material: rayon

Count:Kita duwe 120D / 2, 50D / 2, 300D / 2, 300D / 1, 300D / 2 * 3, 450D / 1, 600D / 1 lan spesifikasi liyane

packing:ngemas udakara 20dhi nganti 5000 taun ing tabung cilik utawa spool plastik amba.

warna:Iki minangka kertu warna benang sulaman poliester kanthi 400 warna. MH nduweni mesin pencocokan warna kanthi otomatis, mula kita bisa nggawe sampel sing cocog karo warna kanthi cepet.

Certificate:ISO 90001:2015,ISO14001:2015,ISO18001:2007

Dianggo:Cocog kanggo setelan wanita, sutra, tas tangan, sulaman renda, lsp.

fitur:Kinerja Bordir Luar Biasa, Luster Tinggi, Lembut Banget, Sehat lan Lingkungan, Kisaran Warna Ekstensif, sifat hidrofilik sing apik, Anti-statis lan anti pil.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd