fbpx
  • Viscose Rayon Embroidery Thread

    Viscose Rayon Embroidery Thread

Viscose Rayon Embroidery Thread

Viscose Rayon Embroidery Thread

Viscose Rayon Embroidery Thread

Material:

100% benang viscose filament

Count:

120D / 2, 150D / 2, 300D / 2, 300D / 1, 300D / 2 * 3, 450D / 1, 600D / 1, lsp.

packing:

0.5kg kanggo 0.1kg / amba kerucut
1000yds kanggo 5000mts / spool plastik
20yds kanggo 1000yds / tube

certificate:

Oeko Tex Standar 100 KelasⅠLampiran 6.

Warna Kartu

Iki digawe nganggo conto benang sing nyata supaya sampeyan duwe warna sing cocog kanggo milih benang sing dikarepake.
Werna sing disesuaikan uga kasedhiya.

Fitur Produk:

Kinerja sulaman sing luar biasa
Luster dhuwur, alus banget
Lingkungan urip
Sifat hidrofilik sing apik
Anti-statis lan anti-pilling
Dicelup nganggo pewarna reaktif ing 60 ℃, kanthi padhang banget lan luster dhuwur

aplikasi

Benang sulaman cocok kanggo setelan wanita, sutra, tas tangan, sulaman renda, lsp.
Dhuwur-Kualitas Deleng

Dhuwur-Kualitas Deleng

Sulaman sing diwujudake nganggo benang viscose rayon nduweni ambane, kilap halus lan katon nyata.
Rasa Lembut & Desain Ruwet

Rasa Lembut & Desain Ruwet

Utas viscose bakal nggawe sulaman sampeyan alus, ramah kulit lan nyenengake kanggo disentuh sanajan sampeyan nggarap kanthi jumlah jahitan lan kepadatan sing dhuwur,
Kanggo desain tahan lama sing ora mbutuhake bleaching

Desain tahan lama sing ora mbutuhake bleaching

Nalika sulaman gampang diresiki lan warnane tetep urip sawise dicuci pirang-pirang.

Tabel Perbandingan Antarane Rayon lan Viscose

Parameter Comparison Rayon Viscose
Opo kuwi Jinis kain tekstil sing digawe liwat proses Cellulose Immersion lan digawe saka pulp kayu. Jinis kain tekstil sing digawe liwat proses Selulosa xanthate lan digawe saka serat tanduran.
Digunakake ing Sektor medis lan perabot Bahan klambi
Tekstur Cool Soft
Kapasitas Serep High kurang
price kurang High
kekiatan kurang High
Proses manufaktur Eco-ramah Ora ramah lingkungan

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd