Polyester Filament Embroidery Thread

Polyester Embroidery Thread

Utas sulam poliester 100% digawe saka benang FED poliester, sing dicelup nganggo pewarna kanthi tingkat 125-135 ℃, nduweni kecepatan warna sing apik, resistensi abrasi sing apik, lan tenacity kekuwatan banget, sing njaga 50000 jahitan tanpa pecah kanthi kecepatan 1000rpm.

Material: Poliester 100%

Count: Biasane benang sulaman poliesterester duwe 108D / 2,120D / 2,135D, 150D / 2.

packing: 1800yds lan 5000yds, utawa 0.5kg kanggo 1kg / amba kerucut

Certificate: Oeko Tex Standard 100 Bukaan 6

fitur: fastness warna pisanan banget; ketahanan abrasion sing apik; tenacity kekuatan katelu; lan nomer papat yaiku nyuda sithik; sing pungkasan yaiku sawetara warna sing wiyar.

warna: Iki minangka benang sulaman poliester kertu warna kanthi 400 warna .MH duwe mesin sing cocog karo warna kanthi otomatis, saengga kita bisa nggawe sampel sing cocog karo warna kanthi akurat kanthi nggunakake benang utama iki.

Dianggo: Kanggo sulaman ing sandhangan utawa aksesoris, sing cocog kanggo nyandhang utawa umume nganggo ruangan, kaya topi, headwear, tas lan aksesoris, logo tim ing klambi olahraga, tekstil omah lan sandhangan bocah, olahraga jahitan hiasan ing lingerie, bocah lan bocah. klambi olahraga.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd