fbpx
  • Polyester Embroidery Thread

    Polyester Embroidery Thread

Polyester Embroidery Thread

Polyester Embroidery Thread

Polyester Embroidery Thread

Material:

100% filamen poliester segi telu sing unggul

Count:

108D / 2,120D / 2,150D / 2, lsp.

packing:

1800yds nganti 5000yds, utawa 0.5kg nganti 1kg / kerucut gedhe

Warna Kartu

Iki digawe nganggo conto benang sing nyata supaya sampeyan duwe warna sing cocog kanggo milih benang sing dikarepake.
polyester thread sulaman

Fitur Produk:

Kuwat warna sing apik banget
Resistensi abrasi sing apik
Tenacity kekuatan banget
Njaga 50000 jahitan unbreaking ing 1000rpm kacepetan dhuwur.

aplikasi

Utas sulaman cocok kanggo logo tim olahraga, tekstil omah, nyandhang anak lan olahraga, jahitan hiasan ing lingerie, nyandhang anak lan olahraga lan sandhangan sing kudu sering dicuci, kayata topi, topi, tas ...
Matt Logos Bordir

Matt Bordir Logo Kab

Bordir Matt katon apik lan nggawe efek pedesaan alami kanggo nggawe kontras ing desain campuran benang.
Bordir Dekoratif Kasar

Bordir sarwa lan alus

Utas sulaman Ployester ngidini sampeyan ngasilake sulaman tugas abot, sarwa lan alus nalika nindakake kanthi efisien ing mesin kasebut. 

Monograms Logos Bordir

Monogram Bordir Logo Kab

Huruf bordir kanggo monogram, label utawa strip kudu alus lan apik.

Data Teknis Produk

Tex
(T)

Denier
(D)

Strand TKT

Kekuwatan Sedheng
(CN)

Elongation Min-Max
(%)

Shrinkage ing nggodhok banyu
(%)

15 75 2 200 550 16-20
27 120 2 120 1050 18-22
30 150 2 100 1200 18-22

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd