Polyester Filament Embroidery Thread

Polyester Embroidery Thread

Utas bordir poliester 100% digawe saka benang poliester FED, dicelup nganggo pewarnaan kanthi drajate 125-135 ℃, nduweni ketahanan warna sing apik banget, resistensi abrasi sing apik, lan kekuwatan sing apik banget, sing njaga 50000 jahitan ora rusak kanthi kecepatan 1000rpm.

Material: Poliester 100%

Count:Biasane benang sulaman poliesterester duwe 108D / 2,120D / 2,135D, 150D / 2.

packing:1800yds lan 5000yds, utawa 0.5kg kanggo 1kg / amba kerucut

Certificate: Oeko Tex Standar 100 Lampiran 6

warna: Iki minangka kertu warna benang sulaman poliester kanthi 400 warna. MH nduweni mesin pencocokan warna kanthi otomatis, mula kita bisa nggawe conto pencocokan warna sing akurat kanthi cepet sing digunakake utama utas iki.

Dianggo:Kanggo sulaman sandhangan utawa aksesoris, sing bisa dienggo utawa nyuwek utawa umbah-umbah asring, kayata topi, headwear, tas lan aksesoris, logo tim ing olahraga olahraga, tekstil omah, klambi lan olahraga olahraga bocah, jahitan dekoratif kanggo pakaian, klambi bocah klambi olahraga

Utas sulaman poliester misuwur lan irit kanggo sulaman lan benang sulaman poliester nyedhiyakake efek sing padha karo rayon lan ana macem-macem warna.

Utas poliester sing apik iki kanggo sulaman mesin duweni kekuatan tarik lan katahanan warna sing kuat

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd