Inggris English

Polyester Filament Embroidery Thread

Polyester Embroidery Thread

100% polyester thread sulaman digawe saka benang polyester FED, dicelup karo disperse dyes ing 125-135ºC degree, wis banget werna fastness lan apik abrasion resistance.

Piranti benang poliester ditondoi kanthi kemampuan kanggo nyegah bahan kimia lan asring ngumbah sandhangan, ngurangi busana sandhal lan warna. Mulane, akeh seragam hotel, uga jins biru sing disandhang watu, olahraga utawa busana anak, digawe saka benang poliester. . Umumé, benang poliester luwih angel lan luwih kuwat tinimbang rayon sulaman rayon.

Nalika mesin didhesain, benang poliester bisa nahan pasukan narik sing luwih dhuwur saka mesin sulaman, sing bisa nggawe mesin luwih cepet; lan tahan geni sing dhuwur banget, sanajan poliester iku cedhak karo semangat, ora gampang nyekel geni.

fitur

Cepet Warna Cepet Good Abrasion Resistance
Dhuwur Tenacity Kurang Shrinkage
Extensive Color Range
Polyester-Embroidery-Thread

Material: Polyester filament
Count: 75d/2, 108d/2, 120d/2, 150d/2, 300d/2, 300d/3, 300d/1,etc
packing: 1800yds lan 5000yds, utawa 0.5kg kanggo 1kg / amba kerucut
warna: Luwih saka werna-werna 1700, uga werna panuku sing bisa ditampa.
kapasitas: 10000 ton / taun
Dianggo: Amarga intensitas dhuwur, sing akeh digunakake ing kain, kain, kulit, jacquard lan macem-macem kerajinan lan hiasan sing dawa banget.
certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Description: Ngadopsi kualitas paling apik poliester filamen minangka bahan mentahan, benang sulaman polyester MH ditampilake nganggo luster sing padhet, kekuatan dhuwur lan werna abrasionasi banget. Iku cocok kanggo bordir kacepetan dhuwur lan paling jinis tekstil

aplikasi

Jeans, sepatu, topi, workwear lan perusahaan, tekstil ngarep, sulaman renda, lan liya-liyane.

Data Technical

Denier Tex Tiket Ukuran PLY Rata-rata Strength Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake
(T) (cn) (g) (%) Singer Metrik
120D 27 120 2 962 982 18-22 11 75

pabrik Tour

Pabrik Bordir PolyesterPabrik Bordir Polyester

aplikasi

Polyester Embroidery Thread usage

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

facebook Linkedin Instagram

COPYRIGHT © 1999-2019 | Pabrik Benang Ningbo MH lan Thread.