Inggris English

Polyester Embroidery Thread / Rayon Embroidery Thread in Small Spool Packing

Dompet Kecil Thread Sulaman

Material: Polyester, rayon
Count: 20yds kanggo 1000yds

warna: Kita duwe kertu warna karo werna-werna 400, uga werna panuku sing bisa ditampa.
packing: 20yds kanggo 1000yds saben
Ora ana kerusakan, rusak utawa linting.
Ideal kanggo jahitan quilting, sewing tangan, mesin jahit.

aplikasi

pakaian, pakaian malam, anak sumpah, setelan wanita, sutra, tas tangan, sulaman renda, dll.

Gulungan Kecil Bordir Utas
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

facebook Linkedin Instagram

COPYRIGHT © 1999-2019 | Pabrik Benang Ningbo MH lan Thread.