Inggris English

Karet Elastis / Latex Elastic Thread

Elastis Utas

Bahan: benang poliester utawa metalik, kanthi 37 #, 42 # lan 63 # Karet utawa Lateks.

Packing: 50g-250g / tabung plastik lurus

Kapasitas: 30tons / taun

Werna: We have more than 40 different colors

Certificate: ISO9001, Oeko-Tex

Elastis Utas Elastis Utas

aplikasi

nggunakake thread elastis

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

facebook Linkedin Instagram

COPYRIGHT © 1999-2019 | Pabrik Benang Ningbo MH lan Thread.