Karet Elastis / Latex Elastic Thread

Elastis Utas

Material: Karet, Latex, Spandex.

packing: Biasane dikemas spool amba ing 200G-1000G utawa tabung cilik ing 4g-20g

Utas elastis karet

Utas lentrik

Digawe saka benang lateks sing dibungkus benang DTY poliester. Yen kita duwe spesifikasi 37 #, 42 #, 52 #, 63 #. Iki digunakake digunakake kanggo nggawe kain, cuff, nggawe perhiasan, beading, pengrajin DIY lan scrapbooking.

Utas elastis spandeks

Iki digawe saka benang spandeks dibungkus benang DTY poliester. Yen kita duwe spesifikasi 4075, 2070 lan iki 40D + 75D * 2 .Ing benang elastis paling apik kanthi kelenturan banget lan ora gampang umur .Ing iki biasane digunakake ing kaos kaki olahraga, sweter. bungkus, benang apik, produk beading lan tenunan liyane.

Utas elit MH duwe kaluwihan ing: Bahan berkualitas tinggi, alus lan lancar, Kekuwatan Tensile sing Apik - Beban Suda Ngilangi Utawa Fraying, Rintangan kanggo nyandhang kuwat, macem-macem spesifikasi, kiriman cepet.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd