Karet Elastis / Latex Elastic Thread

Elastis Utas

Material: Karet, Lateks, Spandeks.

packing: Biasane dikemas spool amba ing 200G-1000G utawa tabung cilik ing 4g-20g

Utas elastis karet

Utas lentrik

Iki digawe saka benang lateks sing dibungkus karo benang poliester DTY. Ing kene kita duwe spesifikasi 37 #, 42 #, 52 #, 63 #. Iki digunakake kanggo nggawe kain, cuff, nggawe perhiasan, manik-manik, kerajinan DIY lan scrapbooking.

Utas elastis spandeks

Iki digawe saka benang spandex sing dibungkus karo benang poliester DTY. Ing kene spesifikasi 4075, 2070 lan iki 40D + 75D * 2. Utas elastis paling apik kanthi elastisitas sing apik lan ora gampang umur. Umume digunakake ing kaos kaki olahraga, sweter cuffs, benang mewah, manik-manik lan produk tenunan liyane.

Utas elastis MH duweni kaunggulan ing: Bahan Berkualitas Tinggi, alus lan alus, Kekuwatan Tensil Banget - Risiko Ngeculake Utawa Fraying, resistensi nyandhang kuwat, Spesifikasi lengkap, kiriman cepet.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd