Kain tekstur poliester, Overlock poliester, Polyester High-spring Thread, Nylon High-spring Thread

Tekstur Benang / Overlock Thread

100% Polyester Texture Benang

Digawe saka benang tekstur, duwe fitur sing alus lan dhuwur, kanthi twisting utawa tanpa twisting. Piranti sewer poliester kanthi tekstur sing apik kanthi elastisitas lan kekuatan jahitan sing apik. Umumé digunakake kanggo lapisan, overlocking lan coverstitch saka kain rajutan.

fitur

Cukup Jahitan JahitanGood Elastic Property
Extensive Color RangeProduktivitas Tinggi
Resistensi Kimiaekonomi
Tekstur Benang

Spec: 150D / 1,200D / 1 lan 300D / 1 kanthi twisting utawa W / O twisting, lan uga gaya tine-apple.

aplikasi

cocok kanggo t-shirt, setelan renang, spandex, pakaian, setelan olahraga.

Data Technical

TexDenier ConstructionKekuwatan SedhengRata-rata ElongationUkuran jarum sing disaranakeNgedhepake Banyu
(T) (cn)(%)SingerMetrik(%)
18150D / 1685259-1165-75<1.0
24200D / 1860269-1165-75<1.0
35300D / 113502812-1475-90<1.0

Thread overline polyester
0213-01, 150D/1, 450g/cone
0213-02,150D / 1,250g / cone
0213-150D / 1,500g / pine-apple cone, 9 "
0213-04,150D / 1,250g / pine-apple cone
0213-05,300D / 1,300g / pine-apple cone
0213-06,300D / 1,1kg / plastik kerucut

100% Nylon High Stretch Textured Thread

Dhuwur jahit bertekstur nilon tiron sing ndadekake elastisitas, kelembutan sing dhuwur. Iku becik kanggo seaming lan serging rasukan kain lan dirajut

fitur

Cukup Jahitan Jahitan Luwih Unggul Properti
Kelembutan luar biasa ing njahitProduktivitas Tinggi
Good Chemical ResistanceGood Color fastness

aplikasi

Polyester Texture yarn use

Data Technical

Tex SizeTiket UkuranStrength Ukuran jarumDianggo
(T)(TKT)(G)SingerMetrik
161807269-1165-75Cilik bobot kain
2412010439-1165-75Cilik bobot kain
3090122511-1475-90Med bobot kain
4560190512-1475-90Med bobot kain
6050285816-19100-120Med bobot kain

Nylon High-spring Thread
0213-09,75D / 2,200g / spool
0213-10,100D / 2,400g / pine-apple cone
0213-11,100D / 2,250g / spool

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.