cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Kain tekstur poliester, Overlock poliester, Polyester High-spring Thread, Nylon High-spring Thread

Tekstur Benang / Overlock Thread

100% Polyester Texture Benang

Digawe saka benang tekstur, duwe fitur sing alus lan dhuwur, kanthi twisting utawa tanpa twisting. Piranti sewer poliester kanthi tekstur sing apik kanthi elastisitas lan kekuatan jahitan sing apik. Umumé digunakake kanggo lapisan, overlocking lan coverstitch saka kain rajutan.

 

fitur

Cukup Jahitan Jahitan Good Elastic Property
Extensive Color Range Produktivitas Tinggi
Resistensi Kimia ekonomi
Tekstur Benang

Spec: 150D / 1,200D / 1 lan 300D / 1 kanthi twisting utawa W / O twisting, lan uga gaya tine-apple.

 

aplikasi

cocok kanggo t-shirt, setelan renang, spandex, pakaian, setelan olahraga.

 

Data Technical

Tex Denier Construction Kekuwatan Sedheng Rata-rata Elongation Ukuran jarum sing disaranake Ngedhepake Banyu
(T)   (cn) (%) Singer Metrik (%)
18 150D / 1 685 25 9-11 65-75 <1.0
24 200D / 1 860 26 9-11 65-75 <1.0
35 300D / 1 1350 28 12-14 75-90 <1.0

 

Thread overline polyester
0213-01, 150D/1, 450g/cone
0213-02,150D / 1,250g / cone
0213-150D / 1,500g / pine-apple cone, 9 "
0213-04,150D / 1,250g / pine-apple cone
0213-05,300D / 1,300g / pine-apple cone
0213-06,300D / 1,1kg / plastik kerucut

 

100% Nylon High Stretch Textured Thread

Dhuwur jahit bertekstur nilon tiron sing ndadekake elastisitas, kelembutan sing dhuwur. Iku becik kanggo seaming lan serging rasukan kain lan dirajut

 

fitur

Cukup Jahitan Jahitan Luwih Unggul Properti
Kelembutan luar biasa ing njahit Produktivitas Tinggi
Good Chemical Resistance Good Color fastness

 

aplikasi

Kegiatan, Anak, Intimasi, Tee Shirts & Underwear

 

Data Technical

Tex Size Tiket Ukuran Kekuwatan Ukuran jarum Dianggo
(T) (TKT) (G) Singer Metrik  
16 180 726 9-11 65-75 Cilik bobot kain
24 120 1043 9-11 65-75 Cilik bobot kain
30 90 1225 11-14 75-90 Med bobot kain
45 60 1905 12-14 75-90 Med bobot kain
60 50 2858 16-19 100-120 Med bobot kain

 

Nylon High-spring Thread
0213-09,75D / 2,200g / spool
0213-10,100D / 2,400g / pine-apple cone
0213-11,100D / 2,250g / spool

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.