cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester Sewing Threads in Small Spool Packing

Dompet Jahit Dompet Kecil

Bahan: polyester, katun
Werna: kabeh werna kasedhiya
Count: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3, 80 / 2, lan liya-liyane
Pengepakan: 50yds kanggo 1000yds / tabung cilik
Aplikasi: kanggo mesin jahit omah, sewing tangan, DIY, lan liya-liyane.

Dompet Jahit Dompet Kecil
Dompet Jahit Dompet Kecil
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.