cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Nylon Tenacity Threads

Nylon High Tenacity Thread

Digawe saka serat nilon no.6.6 utawa no.6, sing dipigunakaké ing produk kulit, nduweni tampilan bantalan sing apik banget lan tahan dhuwur kanggo abrasi.

fitur

Dhuwur Tenacity Good Durability
Banget Banget Kekuatan & Penampilan Produktivitas Tinggi
Gentle Luster Extensive Color Range
Nylon Tenacity Threads

Data Technical

Denier PLY Tex Tiket Ukuran Kekuwatan Sedheng Elongation Ukuran jarum sing disaranake aplikasi
(T) kg % Singer Metrik  
100D 3 35 80 ≥2.0 18 - 28 9 ~ 12 65 ~ 80 Bobot Cahya
138D 3 45 60 ≥2.7 18 - 28 10 ~ 12 70 ~ 80 Bobot Sedheng
210D 3 70 40 ≥4.2 19 - 28 14 ~ 16 90 ~ 100 Bobot Sedheng
280D 3 90 30 ≥5.6 20 - 30 18 ~ 19 110 ~ 120 Bobot Berat
420D 3 135 20 ≥8.4 24 - 32 18 ~ 21 110 ~ 130 Bobot Berat
630D 3 210 13 ≥12.5 25 - 32 21 ~ 23 130 ~ 160 Tambahan Bobot Berat

Cone Pilihan

Nylon Tinggi Tenacity Thread Cone
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.