Nylon Tenacity Threads

Nylon High Tenacity Thread

Digawe saka serat nilon no.6.6 utawa no.6, sing dipigunakaké ing produk kulit, nduweni tampilan bantalan sing apik banget lan tahan dhuwur kanggo abrasi.

fitur

Dhuwur TenacityGood Durability
Banget Banget Kekuatan & Penampilan Produktivitas Tinggi
Gentle LusterExtensive Color Range
Nylon Tenacity Threads

Data Technical

DenierPLYTexTiket UkuranKekuwatan SedhengElongationUkuran jarum sing disaranakeaplikasi
(T)kg%SingerMetrik 
100D33580≥2.018 - 289 ~ 1265 ~ 80Bobot Cahya
138D34560≥2.718 - 2810 ~ 1270 ~ 80Bobot Sedheng
210D37040≥4.219 - 2814 ~ 1690 ~ 100Bobot Sedheng
280D39030≥5.620 - 3018 ~ 19110 ~ 120Bobot Berat
420D313520≥8.424 - 3218 ~ 21110 ~ 130Bobot Berat
630D321013≥12.525 - 3221 ~ 23130 ~ 160Tambahan Bobot Berat

Cone Pilihan

Nylon Tinggi Tenacity Thread Cone
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.