cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Nylon Threaded Bonded

Nylon Bond Thread

Serat sintetik Polyamide 6.6, jeneng umum Nylon 6.6 utawa serat sintetis 6, liwat proses khusus kanggo ikatan ing njero benang, banjur nyisipke lan ngakhiri kabeh serat bebarengan kaya nalika sewing, benang terikat ora disentri, ora kapasy, kanggo abrasion. Efek jahitan apik banget amarga kauntungan saka bahan nilon lan pembuangan pelumas.

Aplikasi: Jahitan tapel, kanvas, drapery, bagasi, dompet, kemah camping, sepatu, produk kulit, vinil, dll.

Tahan kanggo kimia, abrasi, lan sinar matahari

 

fitur

Tenacity banget Good Durability
Low Elongation Dhuwur Property Waterproof
Loose Strands Prevented Banget Banget Kekuatan & Penampilan
Produktivitas Tinggi Gentle Luster
Extensive Color Range  
Nylon Bond Thread

aplikasi

Kulit Barang / Alas Kaki / Peralatan Olahraga / Koper & Tas / Outdoor Produk / Kursi Luar Biasa / Otomotif / Airbag

 

Data Technical

Denier PLY Tex Tiket Ukuran Kekuwatan Sedheng Elongation Ukuran jarum sing disaranake aplikasi
(T) kg % Singer Metrik
100D 3 35 80 ≥2.1 13 - 22 12 ~ 14 80 ~ 90 Bobot Cahya
138D 3 45 60 ≥3.0 23 - 32 14 ~ 16 90 ~ 100 Bobot Sedheng
210D 3 70 40 ≥4.5 23 - 32 16 ~ 18 100 ~ 110 Bobot Sedheng
280D 3 90 30 ≥6.0   16 ~ 20 100 ~ 120 Bobot Berat
420D 3 135 20 ≥9.0 25 - 34 19 ~ 23 120 ~ 160 Bobot Berat
630D 3 210 13 ≥13.5 25 - 34 22 ~ 24 140 ~ 180 Tambahan Bobot Berat

 

Cone Pilihan

Nylon Bond Thread
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.