cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester-Polyester / Cotton-Polyester Core Spun Sewing Threads

Core Spun Sewing Threads

Polyester-Polyester Core Spun Sewing Threads

Polyester filamentous polyester thread sewing polyester filament conbined with polyester spun core thread, has great abrasion feature with less break rate, is idea choice for making jeans and work clothes, and especially applicable for high-speed sewing machine machine.

fitur

Tenacity Strength banget Dhuwur Resistance kanggo Abrasion
Resistensi Kimia Banget Banget Kekuatan & Penampilan
Nyilikake Stitches Produktivitas Tinggi
Nyilikake Jahitan Puckering Cepet Warna Cepet
Extensive Color Range
Core Spun Sewing Threads

Bahan: polyester
Count: 12 2,15 2 20 2 20 3 20 6 30 2 30 3 40 2 40 3 50 / 2 lan 50 / 3, lan liya-liyane.
Paket: 1000yds kanggo 20000yds / cone, utawa 0.5kg kanggo 2kg / cone
Werna: Karo kertu warna karo werna-werna 400, uga werna panuku sing bisa ditampa.

Data Technical

Tex Tiket Ukuran Cotton Count Kekuwatan Sedheng Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake
(T) (TKT) (S) (cn) (g) (%) Singer Metrik
18 180 69 / 2 780 796 17-22 9-11 65-75
21 150 50 / 2 980 1000 17-22 9-11 65-75
24 120 45 / 2 1190 1214 17-22 10-14 70-90
30 100 35 / 2 1490 1520 17-22 11-14 75-90
40 80 29 / 2 1780 1816 18-24 11-14 75-90
40 80 45 / 3 1960 2000 18-24 11-14 75-90
60 50 18 / 2 3040 3102 18-25 16-19 100-120
60 50 29 / 3 3530 3602 18-25 16-19 100-120
80 40 15 / 2 3940 4020 18-25 16-19 100-120
105 30 12 / 2 4790 4888 18-25 18-21 110-130
120 25 15 / 3 6080 6204 18-25 19-21 120-140

Cotton-Polyester Core Spun Sewing Threads

Utas jahit benang katun / benang yaiku benang katun sing dihiasi karo inti filamen poliester, nduweni kekuatan jahitan sing apik banget kanthi penampilan katun, bisa nancepake obaran kanggo jahitan kanthi cepet, dadi pilihan pertama kanggo nggawe produk katun.

fitur

Banget Banget Kekuatan & Penampilan Katun Katun sawise Dibakoni
Produktivitas Tinggi Nyilikake Jahitan Puckering & Jahitan Jiwit
Sangat apik Softness Extensive Color Range

Bahan: polyester, katun
Count: 12 2,15 2 20 2 20 3 20 6 30 2 30 3 40 2 40 3 50 / 2 lan 50 / 3, lan liya-liyane.
Packing: 1000yds to 20000yds / con, utawa 0.5kg to 2kg / con

Data Technical

Tex Tiket Ukuran Cotton Count Kekuwatan Sedheng Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake
(T) (TKT) (S) (cn) (g) (%) Singer Metrik
24 120 60 / 2 1039 1059 17-23 10-14 70-90
40 75 28 / 2 1862 1899 18-24 14-18 90-110
60 50 18 / 2 2842 2898 17-23 16-19 100-120
60 50 29 / 3 3038 3098 17-23 16-19 100-120
80 36 15 / 2 3528 3598 18-24 18-21 110-130
105 30 12 / 2 3724 3797 17-23 18-21 110-130

Cone opsional

Core Spun Sewing Threads Cone
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.