cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

100% Polyester Bag Closing Thread

Bagan Cat Tutup

Diprodhuksi saka serat poliester spun, kanthi silikon apik lan tanpa ikatan, lan nduweni ketahanan dhuwur kanggo abrasion / karat / asam, akeh digunakake ing bidhang pertanian, pengepakan industri kanggo jahit, nutup kantong mulut, kaya tas gula, pp tenunan, -wall kertas tas, sandbags, bolong tas, lan liyane.

Utas tutup tas cocok kanggo sistem kemasan tas berkecepatan tinggi kayata NEWLONG, FISCHBEIN, UNION-SPECIAL.YAO-HAN, SIRUBA, JUKI, kanthi efektif bisa ningkatake produktivitas ing proses jahit.

Angka lan benang bisa dipilih miturut kabutuhan pelanggan, 9s, 10s, 12s, 15s, 20s, 30s; 3-9ply.

Biasane dikemas karo 1kg, 2kg, 4kg, 5kg, 10kg kerucut, utawa kerucut cilik kurang saka 250g

fitur

Dhuwur Resistance kanggo Abrasion Banget Banget Kekuatan & Penampilan
Resistensi Kimia Tanpa Knot
Produktivitas Tinggi ekonomi
Bagan Cat Tutup

aplikasi

tas nutup benang nggunakake

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.