100% Spun Polyester Sewing Thread Manufacturer

100% Spun Polyester Sewing Threads

Polyester sewing thread spun digawe saka serat polyester pokok kualitas apik lan lenga silikon, bisa nyedhiyakake perfomance tenes apik lan lubrictiy. Utas poliester poliester spun dicelupake ing suhu dhuwur 130ºC, nduweni ciri anti-kimia degradasi UV-, dirancang kanggo panggunaan komersial lan industri lan bisa digunakake kanthi mesin saring lan mesin sewu biasa.

fitur

Dhuwur Resistance kanggo AbrasionBanget Banget Kekuatan & Penampilan
Dhuwur Chemical ResistanceNyilikake Jahitan Puckering
Nyilikake StitchesProduktivitas Tinggi
Cepet Warna CepetCocog kanggo Sewing High Speed
Extensive Color Range
100% Spun Polyester Sewing Threads

Bahan: 100% spun polyester
Count: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3, 80 / 2, lan liya-liyane.
Packing: 1000yds to 20000yds / con, utawa 0.5kg to 2.0kg / con
Werna: Karo kertu warna karo werna-werna 400, uga werna panuku sing bisa ditampa.
Kapasitas: 30000tons / tahun Certificate: ISO9001, Oeko-Tex 100

aplikasi

Menswear, Shirts, Jeanswear, Activewear, Cap & topi, tekstil rumah, Produk Outdoor

Data Technical

TexTiket UkuranCotton CountRata-rata KekuwatanElongation Min-MaxUkuran jarum sing disaranake
(T)(TKT)(S)(cn)(g)(%)SingerMetrik
1818060 / 266668012-169-1165-75
24--50 / 285086712-169-1165-75
3012040 / 21020104113-1711-1475-90
3012060 / 31076109812-1612-1475-90
408029 / 21408143713-1714-1890-110
457540 / 31561159312-1612-1475-90
605020 / 22081212313-1816-19100-120
803020 / 33178324313-1818-21110-130

Cone Pilihan

Polyester Sewing Threads Cone

aplikasi

Sewing thread Polyester Sewing Thread

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.