cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

100% Spun Polyester Sewing Thread Manufacturer

100% Spun Polyester Sewing Threads

Polyester sewing thread spun digawe saka serat polyester pokok kualitas apik lan lenga silikon, bisa nyedhiyakake perfomance tenes apik lan lubrictiy. Utas poliester poliester spun dicelupake ing suhu dhuwur 130ºC, nduweni ciri anti-kimia degradasi UV-, dirancang kanggo panggunaan komersial lan industri lan bisa digunakake kanthi mesin saring lan mesin sewu biasa.

 

fitur

Dhuwur Resistance kanggo Abrasion Banget Banget Kekuatan & Penampilan
Dhuwur Chemical Resistance Nyilikake Jahitan Puckering
Nyilikake Stitches Produktivitas Tinggi
Cepet Warna Cepet Cocog kanggo Sewing High Speed
Extensive Color Range  
100% Spun Polyester Sewing Threads

Bahan: 100% spun polyester
Count: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3, 80 / 2, lan liya-liyane.
Packing: 1000yds to 20000yds / con, utawa 0.5kg to 2.0kg / con
Werna: Karo kertu warna karo werna-werna 400, uga werna panuku sing bisa ditampa.
Kapasitas: 30000tons / tahun Certificate: ISO9001, Oeko-Tex 100

 

aplikasi

Menswear, Shirts, Jeanswear, Activewear, Cap & topi, tekstil rumah, Produk Outdoor

 

Data Technical

Tex Tiket Ukuran Cotton Count Rata-rata Kekuwatan Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake
(T) (TKT) (S) (cn) (g) (%) Singer Metrik
18 180 60 / 2 666 680 12-16 9-11 65-75
24 -- 50 / 2 850 867 12-16 9-11 65-75
30 120 40 / 2 1020 1041 13-17 11-14 75-90
30 120 60 / 3 1076 1098 12-16 12-14 75-90
40 80 29 / 2 1408 1437 13-17 14-18 90-110
45 75 40 / 3 1561 1593 12-16 12-14 75-90
60 50 20 / 2 2081 2123 13-18 16-19 100-120
80 30 20 / 3 3178 3243 13-18 18-21 110-130

 

Cone Pilihan

Polyester Sewing Threads Cone

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.