cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

100% Spun Cotton Sewing Threads

Cotton Sewing Threads

Kacang kapas berkualitas tinggi sing paling apik lan diproses kanthi mercerizing and gassing, gagasan katun katun forpure lan produk katun liyane. Pilihan apik kanggo overdyeing klambi.

 

fitur

Gampang kanggo dyeing Dhuwur tegangan
efficiency dhuwur Kurang elongasi
Kekuwatan gabungan dhuwur
Ora lebur utawa kena pengaruh panas jarum  
Cotton Sewing Threads

Bahan: 100% Cotton
Count: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3 and 80 / 2, lan liya-liyane.
Packing: 1000yds to 20000yds / con, utawa 0.5kg to 2.0kg / con

 

Data Technical

Tex Cotton Count Kekuwatan Sedheng Rata-rata Elongation Ukuran jarum sing disaranake Ngedhepake Banyu
(T) (S) (cn) (%) Singer Metrik (%)
30 60 / 3 790 7 12-14 75-90 <1.0
45 40 / 3 1100 7 12-14 75-90 <1.0
60 20 / 2 1200 7 16-19 100-120 <1.0
90 20 / 3 1900 8.5 18-21 110-130 <1.0
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.