cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester lan Cotton Sewing Threads Manufacturer

Sewing Threads

Mh Sewing Thread termasuk: Spun Polyester Sewing Thread, Poly / Poly Core Sewing Thread, Cotton / Poly Core Sewing Thread, Polyester Texture Benang, Spun Polyester Bag Closing Thread, 100% Polyester High Tenacity Thread, Nylon High Tenacity Thread, 100% Nylon Bond Thread.Mh Sewing Thread termasuk: Spoon Polyester Sewing Thread, Poly / Poly Core Sewing Thread, Cotton / Poly Core Sewing Thread, Polyester Texture Benang, Spun Polyester Bag Penutupan Thread, 100% Polyester Tinggi Tenacity Thread, Nylon Tinggi Tenacity Thread, 100% Nylon Bond Thread.

Taunan Kapasitas Taunan: 30000 ton

Werna: kertu warna sing ana werna 400 sing kasedhiya, ditemtokake urutan sing cilik

aplikasi:

20 / 2 Jeans, sepatu, topi, produk kulit, dsb.
20 / 3 Jeans, sepatu, tas, produk kulit, lan liya-liyane.
30 / 2 Kerajinan, tas cilik, jaket pelindung, lan liya-liyane.
30 / 3 Jeans, kemah, produk kulit, tas, sepatu, dsb.
40 / 2 Celana, celana, setelan, kemeja, dsb.
40 / 3 Cocok perlengkapan, seni kerajinan, sepatu, dsb.
50 / 2 Nyandhang sandhangan, setelan, celana, dsb.
50 / 3 Kerajinan seni, hiasan sewing, sandhangan lapangan, lan liya-liyane.
60 / 2 Ultrathin fabrics, underwear, suit-dress, etc
60 / 3 Jas, jas, celonone, selimut, selimut, dsb.
80 / 2 Embroidering & busana aksesoris
80 / 3 Underwear, setelan celana, full dress, etc

Biaya jahitan sewing mung kurang saka 1% saka kabeh produk jahitan, nanging iku minangka elemen kunci kanggo mutusake mutu produk. Ana apa-apa cilik ing thread sewing. Sembarang kesalahan ing thread sewer bisa nyebabake sampah ageng ing biaya sewing thread mung kurang saka 1% saka kabeh produk jahitan, nanging unsur kunci kanggo mutusake produk kualitas. Ana apa-apa cilik ing thread sewing. Sembarang kesalahan ing benang jahitan bisa nimbulaké inmaterial, jahitan, mesin jahit lan tenaga kerja ageng. Cara milih benang jahitan sing tengen?

Paramèter sing netepake jaba saka utas yaiku:

  • Ora ana pecah sewing dhuwur
  • Tatanan stek konsisten
  • Ora ana jahitan sing diluncurake
  • Malah, kanggo nyegah owah-owahan tandhing nalika sewahi
  • Tingkat dhuwur saka resistance abrasion
  • Cukup kelancaran lumahing, kanggo gampang ngliwati panuntun mesin

Carane entuk syarat kualitas ndhuwur?

  1. Kualitas benang mentah
    Kuncine kanggo ngapikake kualitas benang jahit yaiku benang mentah sing digunakake, amarga yen benang mentah rusak, iku angel ningkatake kualitas ing prosès dyeing lan penggulung. Simpul kain, kekurangan, rambut, lan bening bakal duwe pangaruh gedhe ing kualitas benang jahitan, lan uga faktor kunci sing bisa nyebabake kerusakan thread.
  2. Dyeing
    Proses pencelupan lan proses pengeringan, kita ora mung bisa nimbang babagan pencocokan werna lan kekudangan warna, uga kita peduli ing wangun spindle benang dicelup sing bakal nyebabake kualitas rewinding thread. Minangka spindleshape benang sing cocog bakal ngurangi tingkat breakage nalika mundur cepet.
  3. Winding
    Bentuk kerucut sing apik banget kanggo proses unwinding nalika ngaso. Utas jahitan bakal rusak sajrone sewing kecepatan dhuwur, bagian saka alesan kasebut amarga tension unwinding ora cocok, saéngga bisa mbubarake cepet banget utawa alon banget, bakal nyebabake benang pecah nalika nglangi banget, lan benang bakal diblokir nalika pambocoran cepet banget, uga bakal ngetokake thread.
  4. Lubricating
    Kanggo thread sewer, iki minangka proses penting kanggo lubricate thread sewing. Kita nduweni mesin tumpukan paling dhuwur ing SSM TK2-20CT ing nduwur, nduweni piranti injeksi lenga Lubetex kanggo lubricate themarn, fungsi pemanasan saka spindle tunggal, sing bisa nyelehake lilin luwih sak tenane lan merata. supaya benang kasebut bisa ditutup kanthi lenga pelumas lan entuk tingkat lenga sing luwih seragam.
  5. testing
    Perusahaan kita nduweni peralatan pangujian sewing, bisa digunakake kanggo simulasi efek sewing sadurunge pangiriman, sing njamin efek panggunaan customer.

Utas sewing MH bisa ngurangi jumlah benang sing rusak banget ing proses jahitan, kanggo ngapikake kualitas produk jahitan, kanggo ngapikake efisiensi produksi lan ngurangi biaya produksi. Iku uga ngurangi intensitas tenaga kerja lan kepuasan karyawan.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.