fbpx
  • Kit Utas Jahitan

    Kit Utas Jahitan

Kit Utas Jahitan

Kit Utas Jahitan

Kit Utas Jahitan

Material:

polyester sewing thread

Jumlah utama:

20s/3, 30s/2, 40s/2, 40s/3, lsp.

warna:

Kertu warna kanthi luwih saka 800 warna: Cepet warna cuci, Cepet warna gesekan, Cepet warna gesekan kabeh ndhuwur Grade4.
Werna sing disesuaikan kasedhiya.

packing:

6001-22, 40/2, 63g
6001-23, 30/2, 15g
6001-24, 30/2, 70g
6001-25, 40/2, 50g
6001-27, 40/2, 6.6g
6001-28, 40/2, 5.5g
6001-29, 40/2, 80g
6001-30, 30/2, 20g
6001-31, 50/2, 400yds
6001-32, 40/2, 50yds
6001-33, 40/2, 50yds

packing:

6001-36: 40/2, 150m/tabung, 30tabung/kotak
6001-37: 40/2, 8g/tabung, 12tabung/kotak
6001-38: 30/2, 8.5g/tabung, 10tabung/kotak
6001-39: 40/2, 200m/tabung, 30tabung/kotak
6001-40: 40/2, 100m/tabung, 10tabung/kotak
6001-41: 40/2, 750yds/tabung, 12tabung/kotak
6001-42: 40/2, 8.2g/tabung, 10tabung/kotak
6001-43: 40/2, 500yds/tabung, 6tabung/kotak
6001-44: 40/2, 100m/tabung, 10tabung/kotak

aplikasi:

Sampurna kanggo jahit tangan omah, jahitan mesin, jahitan silang, DIY, sulaman, nyulam, tenun lan liya-liyane! Hadiah apik kanggo kanca lan kulawarga.
Mesin Jahit Omah

Mesin Jahit Omah

Jahit Tangan Saben dina

Jahit Tangan Saben dina

Jahit Aksara

Jahit Aksara

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd