fbpx
  • Benang Mentah

    Benang Mentah

Benang Mentah

Benang Mentah

benang mentahan

Material:

Poliester, Katun, PP, lsp.

Count:

40S/2, 20S/2, 20S/3, lsp.

warna:

selaras

packing:

Benang Bahan Baku: 1.667kg/kerucut kertas, 1.25kg/tabung plastik pencelupan Benang Dicelup: 1.4kg/kerucut
Benang Mentah

Fitur Produk:

Glossy
Tanpa knot
Tennessity dhuwur
Kurang banyu nyusut
Utamane ditrapake kanggo jahitan kanthi kacepetan dhuwur

Serat Utama lan Proterties

serat polyester Cotton Nylon Rayon
Penampilan mikroskopis Gamelan, malah, rod kaya, wangun cross sectional beda Datar, bengkong lan kaya pita Gamelan banget lan malah Striations katon ing viscose lan rayon kekuatan dhuwur Yen delusted, bintik-bintik pigmen sing kasebar bisa katon
Length Filament lan staples Serat stapel, dawane antara 1 nganti 5.5 cm Filament lan staples Filament lan Staples
Werna Putih Putih krim ing wangun alami, kajaba diobati Mati putih Transparan kajaba dicelup
Luster Padhang utawa surem Sedheng, kajaba dianggep kanggo luster Luster alam dhuwur sing bisa dikontrol High
Strength Apik nganti apik banget Fair Dhuwur banget Adil kanggo apik banget
rayon biasa: kekuatan adil
Jinis tenacity dhuwur: kekuatan apik
Elastisitas Adil kanggo apik kurang Dhuwur banget Rayon biasa: kurang
rayon kekuatan dhuwur: apik
Resiko banget kurang Apik tenan rayon kekuatan udan dhuwur luwih apik
Penyerapan lembab Kurang saka 1% banget 3.8% Luwih dhuwur tinimbang selulosa alam
Serat swell ing banyu
Luwih lemah nalika udan
Efek sinar matahari resistance apik Oksidasi, dadi kuning lan kelangan kekuatan ing cahya dawa resistance apik Umume tahan, ilang kekuatan sawise cahya dawa
Kebersihan lan bisa dicuci Nyegah rereget saka dumunung. Lumahing Gamelan ngidini reregetan kanggo gampang sakabeheng adoh Launders uga lan menehi munggah rereget gampang Nyegah rereget saka dumunung. Lumahing Gamelan ngidini reregetan kanggo gampang sakabeheng adoh Nyegah rereget saka dumunung. Lumahing Gamelan ngidini reregetan kanggo gampang sakabeheng adoh
Efek saka mildew Pancen tahan Kena ing kahanan lembab Ora ana efek Kena ing kahanan lembab

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd