fbpx
  • Benang Tekstur poliester / Utas Overlay

    Benang Tekstur poliester / Utas Overlay

Benang Tekstur poliester / Utas Overlay

Benang Tekstur poliester / Utas Overlay

Benang Tekstur poliester / Utas Overlay

Material:

100% poliester filamen terus menerus DTY

spec:

150D / 1, 200D / 1, 300D / 1 karo twisting lan W / O twisting.

warna:

Kertu warna kasedhiya lan warna sing disesuaikan uga ditrima.

packing:

5000yds kanggo 60000yds / conthong
Benang Tekstur poliester / Utas Overlay

Fitur Produk:

Cakupan jahitan sing apik banget
Properti Elastis sing apik
Range Warna sing ekstensif
Produktivitas Tinggi
Rintangan Kimia
ekonomi

aplikasi

Filamen bertekstur menehi benang rasa alus lan cocog kanggo digunakake ing loopers overlocking, serging lan seaming tutup kanggo nyedhiyakake kelembutan lan kenyamanan, utamane ing jahitan "next-to-skin", kayata. olahraga, pakaian luang, jeroan, lingerie, babywear, tekstil omah, Etc.
Denier Tex Ukuran Tiket Dianggo
(D) (T) (TKT) ---
150D / 1 18 160 Overlocking kain biasa
200D / 1 21 110 Overlocking kain ketebalan di tengah
150D / 2 35 80 Overlocking kain tebal kain
300D / 1 35 80 Overlocking kain tebal kain
Olahraga

Olahraga

Utas tekstur kanggo olahraga nduweni kelembutan, tingkat elastisitas sing dhuwur, insulasi termal lan sifat transportasi kelembapan.
Home Textiles

Home Textiles

Utas jahitan kanggo tekstil omah kudu loro fungsi nyengsemaken uga ketemu syarat visual.
Apparel

Apparel

Kaos asring digawe saka katun utawa sutra. Iku ciri saka kulit frienly. Mangkono, benang kanggo uga kudu alus.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd