fbpx
  • Nylon Bonded Thread

    Nylon Bonded Thread

Nylon Bonded Thread

Nylon Bonded Thread

Nylon Bonded Thread

Material:

Serat sintetik poliamida 6.6, sing jeneng populer yaiku serat sintetik nilon 6.6 utawa 6.

spec:

210D/3, 420D/3 ,630D/3,840D/3

Kertu warna:

Kertu warna kasedhiya lan warna sing disesuaikan uga ditrima.

packing:

selaras
Nylon Bonded Thread

Fitur Produk:

Tenacity apik banget
Perlindhungan UV lan abrasi sing apik banget
Kurang elongasi
Properti anti banyu sing dhuwur
untaian longgar dicegah
Penampilan kekuatan jahitan sing apik banget
Werna warna sing ekstensif

aplikasi

Count aplikasi
100D/3, 150D/2, 150D/3 Utamane digunakake kanggo kain tipis lan bahan kulit: kayata dompet, gorden, tas tangan, jas hujan, sandhangan kulit, sarung tangan kulit, lsp.
210D/2, 210D/3, 250D/3

Utamane digunakake ing kulit lan produk kulit: kayata kulit Sepatu, tas kulit, koper, sandhangan kulit
Kain sing luwih kandel: dental floss, travel Sepatu, tas travel, tenda, sofa kain, sprei, sofa, etc.

300D/3, 420D/3, 630D/3

Utamane digunakake kanggo nglukis produk kulit: sofa, bantal mobil, olahraga Sepatu, sabuk, lsp.
Produk kain sing lancip: kanvas, buku akun, tarub, tas ransel, lan sapiturute produk, layang, langsir manik.

840D/3, 1260D/3 Biasane digunakake kanggo layangan gedhe, produk jahitan tangan, tas kemasan, lsp.
Kursi Mobil

Kursi Mobil

Utas jahitan kanggo interior kucing kudu nduweni kekuatan rusak sing luwih dhuwur, regane paling optimal, jahitan sing apik ing barang kulit.
Produk Kulit

Produk Kulit

Tas bakal tahan beban sing abot lan mbutuhake benang jahitan sing duwe resistensi abrasi sing apik lan kekuatan dhuwur. .
Produk njobo

Produk njobo

Utas kanggo furnitur ruangan kudu njaga integritas struktural lan katon ing pirang-pirang kondisi cuaca.
Sepatu

Sepatu

Sepatu kudu tahan kabeh jinis cuaca lan uga beban mekanik nalika mlaku. Utas jahitan kudu njamin jahitan sing awet.

beda

Utas ketahanan tinggi poliester Utas ketahanan dhuwur nilon Utas ikatan nilon
Ngatur formal barang kulit barang kulit
sumunar alas kaki Sepatu
alas kaki tas koper tas koper
barang kulit barang olah raga barang olah raga
sprei / kasur barang njobo barang njobo
jahitan wuta upholstery dekorasi alus ing njero ruangan
upholstery / kursi otomotif
produk industri / tas udara

Data Teknis Produk

Tex Tiket Ukuran Denier PLY Kekuwatan rata-rata Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake Kain sing Cocog
(T) (TKT) (D) --- (Kg) (%) Singer Metrik ---
35 80 100D 3 ≥2.1 13-22 12-14 80-90 Bobot Cahya
45 60 138D 3 ≥3.0 23-32 14-16 90-100 Bobot Sedheng
70 40 210D 3 ≥4.5 23-32 16-18 100-110 Bobot Sedheng
90 30 280D 3 ≥6.0 24-33 16-20 100-120 Bobot abot
135 20 420D 3 ≥9.0 25-34 19-23 120-160 Bobot abot
210 13 630D 3 ≥13.5 25-34 22-24 140-180 Bobot Ekstra Abot

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd