fbpx
  • Thread Sewing ECO Polyester

Thread Sewing ECO Polyester

Thread Sewing ECO Polyester

Thread Sewing ECO Polyester

Material:

100% benang poliester daur ulang

spec:

Spesifikasi utama kalebu 20S/2, 20S/3, 30S/2, 40S/2, 60S/2

Warna Kartu

Kertu warna kasedhiya lan warna sing disesuaikan uga ditrima.
Cepet Warna Cuci, Cepet Warna Gesekan, bedane warna>4 Kelas
Iki digawe nganggo conto benang sing nyata supaya sampeyan duwe warna sing cocog kanggo milih benang sing dikarepake.

Sertifikat GRS

GRS minangka standar produk internasional, sukarela, lengkap sing nemtokake syarat kanggo sertifikasi pihak katelu babagan konten daur ulang, praktik sosial lan lingkungan lan larangan kimia.
Sertifikat GRS
Thread Sewing ECO Polyester

Feature Product

100% kirim serat poliester daur ulang
Solusi sing apik kanggo shrinkage panas garing
Cepet warna sing apik banget.
Benang jahitan poliester MH ECO, benang jahitan alternatif eco tanpa ngorbanake kinerja jahitan.
Nggunakake benang jahitan poliester MH ECO kanggo nglindhungi bumi bebarengan!

aplikasi

Wis nggunakake sudhut kiro-kiro saka kabeh rajutan, intim rasukan (sandhangan jero) interior furnitur, nyandhang kasual, nyandhang ruangan kaya tas lan Sepatu uga tenun, sulaman, lan malah overlock.
Tas

Tas

Tema sing saya umum yaiku nggunakake bahan daur ulang ing pambangunan macem-macem tas. Utas jahitan ECO uga minangka faktor sing penting.
Apparel

Apparel

Digawe saka 100% botol PET daur ulang pasca-konsumen, benang kasebut nggabungake syarat ekologis sing paling dhuwur karo kualitas benang poliester MH.
Kain Denim

Kain Denim

Ana katrangan benang poliester sertifikat GRS sing nuduhake sifat kaya panggunaan khusus kanggo jahitan jins utawa jahitan jins denim.

Data Technical

Tex Count Benang Kekuwatan Sedheng Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake
(T) (S) (cn) (%) Singer Metrik
60 20 / 2 2124 10-16 15-18 90-110
30 40 / 2 1050 12-15 10-12 70-80
24 50 / 2 850 9-14 9-11 65-75

Informasi Packing

Koleksi Silicone Inti Plastik packing CBM/CTN Bobot NET
Count (%) inch unit / ctn cm³ g
20/2 2500y 5 4" 2" Inti Plastik Flat Top 12 kerucut / kothak 10 kothak / ctn 25*11.7*19.5; 60*26.5*41 148.5 ± 2%
20/3 2500y 5 4" 2" Inti Plastik Flat Top 10 kerucut / kothak 10 kothak / ctn 37.5*11.7*33; 60*39*33 222.7 ± 2%
30/2 4000y 5 4" 2" Inti Plastik Flat Top 12 kerucut / kothak 10 kothak / ctn 26*11.7*20; 60*27.5*42 158.4 ± 2%
40/2 5000y 3 4" 2" Inti Plastik Flat Top 12 kerucut / kothak 10 kothak / ctn 24.5*11.5*19; 60*26*40 144.5 ± 2%
40/3 3000y 3 4" 2" Inti Plastik Flat Top 12 kerucut / kothak 10 kothak / ctn 25*11.7*19.5; 60*26.5*41 130 ± 2%
50/2 5000y 3 4" 2" 10.5g 12 kerucut / kothak 10 kothak / ctn 23.5*11.7*18; 60*25*38 115.5 ± 2%

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd