fbpx
  • Cotton Sewing Thread

    Cotton Sewing Thread

Cotton Sewing Thread

Cotton Sewing Thread

Cotton Sewing Thread

Material:

100% katun (spun spun)

Count:

20s/2, 20s/3, 40s/2, 60s/3, lsp.

packing

2000m/cone-5000m/cone, utawa 0.5kg/cone-2.0kg/cone
Cotton Sewing Thread

Fitur Produk:

Penampilan alami, jahitan sing dipercaya
Gampang kanggo dyeing
Alami lan biodegradable
Highly absorbent lan tahan statis
Tahan panas jarum sing apik banget
Elongation kurang, tatanan loop banget kanggo nambah sewability
Rampung lilin tingkat rendah kanggo nyegah transfer pelumas lan gampang scours kanggo overdye sandhangan

aplikasi

Benang katun wis digunakake wiwit awal eksistensi manungsa. Sanajan wis suwe, ana kekurangane. Benang katun nduweni regane kurang lan cenderung gampang pecah. Nanging, iku pilihan apik nalika njahit kain alus lan rasukan kaya lingerie.
Jahit Kain Katun

Jahit Kain Katun

Benang katun ora bakal kena pengaruh panas jarum utawa tekanan kanthi sewability apik lan elongasi kurang. Iku khusus kanggo katun murni rasukan.
Busana Musim Panas Saben

Saben dina Summer Apparel

Ketahanan benang jahit katun kanggo nyusut nalika ngumbah ndadekake pilihan umum kanggo quilting.
Kerajinan Tangan

Kerajinan Tangan

Daya tahan lan kekuatan benang katun dadi pilihan umum kanggo kerajinan tangan.

Data Teknis Benang Katun

Tex Count Benang Kekuwatan Sedheng Rata-rata Elongation Ukuran jarum sing disaranake Ngedhepake Banyu
(T) (S) (cn) (%) Singer Metrik (%)
30 60 / 3 790 7 12-14 75-90
45 40 / 3 1100 7 12-14 75-90
60 20 / 2 1200 7 16-19 100-120
90 20 / 3 1900 8.5 18-21 110-130

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd