fbpx
  • Core Spun Sewing Thread

    Core Spun Sewing Thread

Core Spun Sewing Thread

Core Spun Sewing Thread

Core Spun Sewing Thread

Material:

Inti poliester filamen terus + poliester stapel alus utawa bungkus katun

Count:

16s/2/3, 22s/2/3, 29s/2/3, 40s/2, 45s/2, etc.

packing

10yds~10000yds ing kerucut gedhe utawa tabung cilik.

Warna Kartu

Kertu warna kanthi 800 warna, bisa cocog karo kain apa wae, uga bisa cocog karo warna PANTONE.
Fastness, Fastness warna gesekan, Fastness warna gesekan kabeh ndhuwur Grade4.
Core Spun Sewing Thread

Fitur Produk:

Produktivitas Tinggi
Cepet Warna sing Apik banget
Range Warna sing ekstensif
Penampilan sing rata lan mulus
Kekuwatan & Penampilan Jahitan sing Apik banget
Nyilikake jahitan puckering lan jahitan sing dilewati
Resistance abrasion dhuwur lan resistance kimia
Indeks kekuatane 15% nganti 20% luwih dhuwur tinimbang benang poliester liyane kanthi spesifikasi sing padha.

aplikasi

Inti spun sewing thread manily Applied kanggo fashion rasukan, blus lan klambi, jaket lan rok, lingerie lan klambi renang, seragam lan workwear, jeanswear, macem-macem artikel kulit, etc.
Workwear

Workwear

Utas kanggo workwear bisa tahan luwih abot tinimbang kahanan nyandhang normal uga operasi laundering industri abot.
Olahraga

Olahraga

Benang jahitan minangka faktor penting nalika ngadhepi sulaman sing alus lan elastis olahraga kain.
Kain Denim

Kain Denim

Jahit kain denim, kuwat lan tahan lama, mbutuhake benang lan jarum sing abot. Yen sampeyan nggunakake benang sing tipis lan bobot entheng, mula bisa gampang sobek.
Home Textiles

Home Textiles

Tekstil ing omah minangka unsur hiasan nanging uga nduweni manfaat praktis. Utas jahitan sing digunakake kudu nyengsemaken kanthi fungsional lan uga nyukupi syarat visual.
Produk Kulit

Produk Kulit

Kanggo kain sing kandel kaya kulit, benang jahitan kudu awet, lan tahan stres sing ekstrim. Corespun nggabungake karakteristik kekuatan lan elongasi.
Apparel

Apparel

Pilihan benang pungkasan bakal ditemtokake dening bobot kain, konstruksi lapisan bantalan beban lan definisi jahitan sing dibutuhake (topstitching).

Data Teknis Utas Jahit Poli-Poly Inti Spun

Tex Tiket Ukuran Count Benang Kekuwatan Sedheng Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake Shrinkage ing nggodhok banyu
(T) (TKT) (S) (cn) (g) (%) Singer Metrik (%)
18 180 69 / 2 780 796 17-22 9-11 65-75
21 150 50 / 2 980 1000 17-22 9-11 65-75
24 120 45 / 2 1190 1214 17-22 10-14 70-90
30 100 35 / 2 1490 1520 17-22 11-14 75-90
40 80 29 / 2 1780 1816 18-24 11-14 75-90
40 80 45 / 3 1960 2000 18-24 11-14 75-90
60 50 18 / 2 3040 3102 18-25 16-19 100-120
60 50 29 / 3 3530 3602 18-25 16-19 100-120
80 40 15 / 2 3940 4020 18-25 16-19 100-120
105 30 12 / 2 4790 4888 18-25 18-21 110-130
120 25 15 / 3 6080 6204 18-25 19-21 120-140

Data Teknis Benang Jahit Katun-Poly Inti Spun

Tex Count Benang Tiket Ukuran Kekuwatan Sedheng Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake
(T) (S) (TKT) (CN) (G) (%) Singer Metrik
24 60S / 2 120 1039 1059 17-23 10-14 70-90
40 28S / 2 75 1862 1899 18-24 14-18 90-110
60 18S / 2 50 2842 2898 17-23 16-19 100-120
60 29S / 3 50 3038 3098 17-23 16-19 100-120
80 15S / 2 36 3528 3598 18-24 18-21 110-130
105 12S / 2 30 3724 3797 17-23 18-21 110-130

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd