100% Polyester Bag Closing Thread

Bagan Cat Tutup

Material: We duwe 100% poliester lan 100% katun nutupi katun

Count: Cacah lan benang bisa dipilih adhedhasar kabutuhan customer saka 9s, 10s, 12s, 15s, 20s, 30s karo 3 ~ 9 ply.

packing: Bisa dikempalken minangka 20g nganti 10kgs tanpa knot, cocog kanggo mesin kantong jahit tangan lan mesin kantung industri industri, saéngga ningkatake efisiensi jahitan.

Product fitur: Rintangan kanggo Abrasion, Kekuwatan Kayu sing Apil banget, Penampilan Kimia, Tanpa simpul, Produktivitas Tinggi, Ekonomis.

Dianggo: Duwe tahan dhuwur kanggo abrasion / corrosion / acid, biasane digunakake kanggo ngemas jahitan jahitan tas kanggo tas tenunan / kantung kertas / karung, lsp.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd