fbpx
  • Bagan Cat Tutup

    Bagan Cat Tutup

Bagan Cat Tutup

Bagan Cat Tutup

Bagan Cat Tutup

Material:

100% polyester

warna:

Kertu warna lan warna sing disesuaikan kasedhiya.

Count:

9s, 12s, 20s, kanthi 3~9 ply.

packing:

1kg, 2kg, 4kg, 5kg, 9kg kerucut gedhe, utawa kerucut cilik kurang saka 150g

Gaya:

S-twist utawa Z-twist utawa W / O twist.
gaya
Bagan Cat Tutup

Fitur Produk:

Resistance dhuwur kanggo abrasion
Kekuwatan & Penampilan Jahitan sing Apik banget
Rintangan Kimia
Tanpa Knot
Produktivitas Tinggi
ekonomi

aplikasi:

Utas jahit tas digawe saka serat poliester spun kanthi silikon sing apik lan tanpa simpul lan nduweni resistensi dhuwur kanggo abrasion / korosi / asam, akeh digunakake ing lapangan pertanian, packing industri kanggo jahitan, nutup tas cangkeme mbukak, kaya tas gula, pp dirajut. karung, tas multi-wallpaper, sandbag, tas bolong, lan liya-liyane. Utas tutup tas cocok kanggo sistem pengepakan tas kanthi kacepetan dhuwur kayata NEWLONG, FISCHBEIN, UNION-SPECIAL.YAO-HAN, SIRUBA, JUKI, kanthi efektif bisa nambah produktivitas ing proses jahitan.
Kantong glepung

Kantong glepung

Tas pertanian

Tas pertanian

Kantong Pupuk

Kantong Pupuk

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd