fbpx
  • Benang Jahit Aramid Kab

    Benang Jahit Aramid Kab

Benang Jahit Aramid Kab

Benang Jahit Aramid Kab

Benang Jahit Aramid Kab

Matrial:

100% Meta Aramid (serat poliamida aromatik)

Count:

40s / 2

Feature

Ing ngisor iki karakteristik unik asalé saka struktur molekul serat aramid.
Kekuwatan dhuwur tahan panas
resistance apik kanggo abrasion
resistance apik kanggo pelarut organik
Isolasi listrik
Ora ana titik leleh
Low flammability
Integritas kain sing apik ing suhu sing dhuwur
Benang Jahit Aramid Kab

aplikasi

Meta-aramids kasedhiya ing rong jinis: spun asring digunakake kanggo aplikasi njahit kanggo sandhangan, lan filamen terus-terusan sing nduweni kekuatan sing luwih dhuwur lan sampurna kanggo produk sing butuh kinerja penguatan lan kekuwatan.
Workwear kanggo Firefighter

Workwear kanggo Firefighter

Gear turnout layanan geni mbutuhake benang jahitan sing menehi proteksi ekstrem marang geni lan panas.
Workwear kanggo Electric Welder

Workwear kanggo Electric Welder

Mangkono benang tahan geni kanggo welding sandhangan protèktif, sarung tangan bisa charred nalika kapapar sparks, spatter utawa logam molten.
Workwear kanggo Industri Tenaga

Workwear kanggo Industri Tenaga

Buruh ing industri tenaga ngadhepi akeh bebaya. Antarane bebaya sing paling serius yaiku paparan arc-flash.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd