fbpx
  • Benang Jahit Anti-UV

Benang Jahit Anti-UV

Benang Jahit Anti-UV
Benang Jahit Anti-UV

Bahan Reaksi kanggo Sinar UV

Degradasi UV saka benang jahitan ana gegayutan karo owah-owahan fisik lan kimia sing diakibatake saka iradiasi polimer basa kanthi sinar ultra violet utawa cahya sing katon.
Energi sing diserap nyebabake degradasi rantai polimer lan mundhut kekuatan ing benang jahitan. Iki uga nyerang pewarna sing nyebabake luntur utawa bintik-bintik warna benang.
Sinar UV mengaruhi akeh polimer alam lan sintetik kalebu sawetara karet, neoprene lan polivinil klorida (PVC). Kanthi cahya sing akeh banget, bahan kasebut bisa: werna luntur; Kelangan kekuwatan; Dadi kurang fleksibel; Retak; Disintegrasi.
Tinta lan pewarna tartamtu bisa uga kena pengaruh. Masalah iki, sing diarani photodegradation utawa phototendering, nyebabake obyek kaya tekstil, karya seni lan polimer: Ngganti werna; Luntur ing werna; Ngasilake permukaan kapur

Benang Jahit Anti-UV

Akeh aditif sing kasedhiya, contone, senyawa tembaga, penyerap UV, lan anti-oksidan sing efektif kanggo nyuda proses degradasi.
Aditif kayata penyerap UV duweni efek sing luwih akeh yen ditambahake ing benang mentah sajrone pemintalan tinimbang sakwise, contone nalika pewarnaan amarga ditrapake ing kene bisa ngidini bebas migrasi menyang komponen liyane sawise jahitan, negating efek kasebut.
Utas jahitan anti-UV bisa nyegah sinar matahari lan nyuda nyerep sinar ultraviolet kanggo nyegah degradasi, mesthekake sifat mekanik benang kaya kekuatan, lan uga nambah sinar srengenge langsung saka benang.

Feature Product

Jahitan sing apik banget
Rintangan kimia
Anti-aging
Kekuwatan dhuwur
Resistance dhuwur kanggo abrasion
Kinerja anti-UV sing apik banget
Kacepetan warna cuci / kecepetan warna gesekan / bedane warna>Kelas 4
Benang Jahit Anti-UV

Warna Kartu

Iki digawe nganggo conto benang sing nyata supaya sampeyan duwe warna sing cocog kanggo milih benang sing dikarepake.

aplikasi

Utas jahitan anti-UV cocok kanggo sandhangan protèktif militèr, tenda ruangan, payung, pakaian pantai, baju renang, topi, sandhangan perlindungan srengenge ruangan lan peralatan olahraga.
Kemah-kemah

Teduh Pantai

Utas jahitan anti-uv ora bakal kelangan sifate sajrone wektu ing pengaruh radiasi UV, banyu asin lan kahanan cuaca liyane.
Olahraga

Olahraga

Kanggo manungsa, suntan lan sunburn minangka efek sing dikenal saka paparan sinar UV, bebarengan karo risiko kanker kulit. Sprotswear digawe saka bahan anti-uv dadi tren.
Upholstery ruangan

Upholstery ruangan

Benang poliester luwih apik tinimbang nilon nalika sampeyan njahit barang-barang sing kena sinar srengenge (sinar UV) lan kelembapan sing suwe.

Data Teknis Produk

UPF Performance Transmisi Ultraviolet(%) UPF Mark
15-24 minimal 6.7-4.2 15
25-39 Good 4.1-2.6 25, 30, 35
40-50, 50+ banget ≤ 2.5 40, 45, 50, 50

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd