Inggris English

20S / 3 Polyester Jeans Sewing Thread

20S / 3 100% Spoon polyester sewing thread 2000 Yards

Kategori: More 100% Spun Polyester Sewing Thread

20S / 3 100% Spoon polyester sewing thread 2000 Yards

Kabeh count sing kasedhiya: 20 2 20 3 20 6 30 2 30 3 40 2 40 3 50 2

packing: 1000yds kanggo 20000yds / cone, utawa 0.5kg kanggo 2kg / cone

warna: kita duwe kartu werna sing luwih saka warna 400, werna sing disesuaikan bisa ditampa

Utas sewer poliester spun dicelupake ing suhu dhuwur 130, nduweni fitur tahan panas, anti-kimia degradasi, akeh digunakake ing mesin jahit industri lan mesin jahit

fitur: Nyilikake lapisan puckering / dhuwur resistance abrasion / banget kekuatan lapisan & tampilan / banget werna fastness / cocok kanggo dhuwur kacepetan jahitan / nyilikake pipa nglakokake / dhuwur produktivitas / resistance kimia / ekstensif werna sawetara

Data Teknis Produk

Tex (T) Tiket Ukuran (TKT) Cotton Count (S) Kekuwatan Rata-rata (cN) (g) Elongation Min-Max (%) Ukuran Needle Singer Singer Metrik
18 180 60 / 2 666 680 12-16 9-11 65-75
24 -- 50 / 2 850 867 12-16 9-11 65-75
30 120 40 / 2 1020 1041 13-17 11-14 75-90
30 120 60 / 3 1076 1098 12-16 12-14 75-90
40 80 29 / 2 1408 1437 13-17 14-18 90-110
45 75 40 / 3 1561 1593 12-16 14-18 90-110
60 50 20 / 2 2081 2123 13-18 16-19 100-120
80 30 20 / 3 3178 3243 13-18 18-21 110-130

Detail produk

20 / 3 benang jahit polyester

20 / 3 benang jahit polyester

Kartu Warna: liwat 400 warna sing wis ana

kertu warna benang poliester

Packing: beda packings kanggo pilihan pasar

polyester sewing thread packing

polyester sewing thread packing

Pabrik: liwat kapasitas output tahunan 30000 ton

pabrik benang jahit polyester

Dianggo

nggunakake polyester sewing thread

Takon babagan prodhuk iki
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

facebook Linkedin Instagram

COPYRIGHT © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co, Ltd