fbpx
  • Polyester Sewing Thread

Polyester Sewing Thread

100% Spun Polyester Sewing Thread

Material:

100% poliester (spun spun)

Count:

20s/2/3, 30s/2/3, 40s/2, 42s/2, 50s/2/3, 60s/2/3, 80s/2/3 etc.

packing

1000yds-20,000yds / conthong; 0.5kg-2.0kg / conthong

Warna Kartu

Kertu warna kanthi 800 warna, bisa cocog karo kain apa wae, uga bisa cocog karo warna PANTONE.
Fastness werna ngumbah, Fastness werna gesekan, Fastness werna gesekan kabeh ndhuwur Grade4.
100% Spun Polyester Sewing Thread

Feature Product


Jahitan sing apik banget
Nyilikake Jahitan Puckering
Nyilikake jahitan sing dilewati
Resistance dhuwur kanggo abrasion
Kekuwatan & Penampilan
Rintangan Kimia
Produktivitas Tinggi
Range Warna sing ekstensif
Cocog kanggo High Speed ​​Jahit
Pengikat warna cuci/gesekan>Kelas 4

aplikasi

Utas jahitan poliester utamane ditrapake kanggo rajutan, tenunan, kaos, blus, jaket, sandhangan bocah, gaun, workwear, denim ekonomi, jeroan, lsp.
Count aplikasi
20S / 2, 30S / 3 Sandhangan kandel kaya jins, jaket mudhun, kain denim
20S / 3 Bantal mobil, jaket kulit
30S/2, 40S/2, 50S/3, 60S/3 Sandhangan lan tekstil omah, kaya kaos, blus, olahraga, sprei, bed cover.
40S / 3 Sarung tangan, selimut, dolanan lsp.
50S / 2, 60S / 2 Kain rajutan ringan, kayata Kaos, sandhangan sutra, sapu tangan, lsp.
Blus

Rok

benang jahitan kanggo jahitan rok kudu kuwat, apik lan teka ing pirang-pirang warna.
Celana panjang

Celana panjang

Pilihan benang bakal ditemtokake dening bobot kain, konstruksi lapisan bantalan beban lan metode jahitan.
Underwear

Workwear

Utas kanggo workwear bisa tahan luwih abot tinimbang kahanan nyandhang normal lan operasi laundering.

Data Teknis Benang Jahit

Tex Tiket Ukuran Count Benang Kekuwatan Sedheng Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake
(T) (TKT) (S) (cn) (g) (%) Singer Metrik
18 180 60 / 2 666 680 12-16 9-11 65-75
24 140 50 / 2 850 867 12-16 9-11 65-75
30 120 40 / 2 1020 1041 13-17 11-14 75-90
30 120 60 / 3 1076 1098 12-16 12-14 75-90
40 80 30 / 2 1340 1379 13-17 14-18 90-110
45 75 40 / 3 1561 1593 12-16 14-18 90-110
60 50 20 / 2 2081 2123 13-18 16-19 100-120
80 30 20 / 3 3178 3243 13-18 18-21 110-130

Spesifikasi Breaking Strength

Ne Tex Kekuwatan mecah
(cN)
Kekuwatan mecah
CV (%)
Elongation break
%)
Rentang corak
corak / 10cm
CV bengkong
%)
80S / 2 15 459 10.0 8.5-13.5 100-104 9
80S / 3 23 733 8.5 9.0-14.0 84-88 9
60S / 2 20 667 9.0 9.0-14.0 96-100 9
60S / 3 30 1030 8.0 10.0-15.0 80-84 9
50S / 2 24 850 8.5 9.5-14.5 82-86 9
50S / 3 36 1310 8.0 10.5-15.5 78-82 9
42S / 2 29 1000 8.0 10.0-15.0 80-84 9
40S / 2 30 1050 8.0 10.0-15.0 80-84 9
40S / 3 45 1643 7.5 10.5-15.5 76-80 9
30S / 2 40 1379 7.5 10.0-15.5 70-74 9
30S / 3 60 2246 7.0 11.0-16.0 56-60 9
28S / 2 43 1478 7.5 10.0-15.5 70-74 9
20S / 4 120 4720 6.5 12.5-18.5 40-46 9
22S / 2 54 1931 7.0 10.5-16.0 58-62 9
20S / 2 60 2124 7.0 10.5-16.0 58-62 9
20S / 3 90 3540 6.5 11.5-16.5 44-48 9

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd