fbpx

Benang Jahit Profesional

100% Benang Jahit Poliester

100% Benang Jahit Poliester

Utas jahit Spun Polyester nduweni fitur tahan srengenge, anti-kimia, degradasi, akeh digunakake ing mesin jahit industri lan mesin jahit omah.
Core Spun Sewing Thread

Core Spun Sewing Thread

Benang jahitan spun inti digawe kanthi mbungkus poliester pokok utawa bungkus katun ing saubengé bundel filamen serat poliester sing terus-terusan nalika muter.
Cotton Sewing Thread

Cotton Sewing Thread

Benang katun digawe saka 100% katun. Kanthi sewability apik lan elongation kurang, thread iki ora bakal kena pengaruh panas jarum utawa mencet.
Benang Tekstur poliester / Utas Overlay

Benang Tekstur poliester / Utas Overlay

Digawe saka 100% benang bertekstur filamen kontinu poliester. Iku becik kanggo overlocking, serging lan seaming tutup.
Bagan Cat Tutup

Bagan Cat Tutup

Digawe saka serat poliester spun, benang nutup tas karo silikon apik lan knotless, lan wis resistance dhuwur kanggo abrasion / korosi / asam.
100% Polyester High Tenation Sewing Thread

100% Polyester High Tenation Sewing Thread

Benang jahitan 100% poliester yaiku benang poliester sing dilumasi sing digawe saka filamen terus menerus.
Nylon High Tenacity Thread

Nylon High Tenacity Thread

Benang jahitan nilon kanthi kekuatan dhuwur utamane kasusun saka nilon 6 lan nilon 6.6. Nduweni kekuatan dhuwur, resistance nyandhang, lan resistance karat.
Nylon Bonded Thread

Nylon Bonded Thread

Benang jahit ikatan nilon digawe saka serat sintetik poliamida 6.6. Ora disentwine, ora kapas, nduweni resistensi dhuwur kanggo abrasi.
Thread Sewing ECO Polyester

Thread Sewing ECO Polyester

Benang Jahit Poliester ECO, benang jahit poliester daur ulang, gunakake benang khusus sing digawe saka botol plastik daur ulang. Wis crtificate saka Global Recycled Standard (GRS) 4.0.
WaterProof Sewing Thread

WaterProof Sewing Thread

Nduwe finish tahan banyu khusus sing nyegah efek kapiler, saéngga ora ana banyu sing dijupuk saka benang.
Benang Jahit Anti-UV

Benang Jahit Anti-UV

Utas jahitan anti-UV bisa nyegah sinar matahari lan nyuda nyerep sinar ultraviolet kanggo nyegah degradasi.
Benang Jahit Aramid Kab

Benang Jahit Aramid Kab

Serat Meta-Aramid minangka serat poliamida aromatik kanthi sifat tahan api lan tahan panas.
Kit Utas Jahitan

Kit Utas Jahitan

Sampurna kanggo jahit tangan omah, jahitan mesin, jahitan silang, DIY, sulaman, nyulam, tenun lan liya-liyane! Hadiah apik kanggo kanca lan kulawarga.
Benang Mentah

Benang Mentah

Iki digawe saka serat pokok poliester 100% kanthi tenacity dhuwur, kurang elongasi kanthi pemintalan lan finishing khusus.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd