fbpx

Kualitas minangka Patokan Kita

Kanggo kabeh bahan mentah sing digunakake lan ing saben langkah produksi, kita nindakake kontrol lan tes kualitas sing ketat. Tujuane mesthi bisa menehi pelanggan kanthi konsisten kualitas dhuwur, dipercaya, lan bisa direproduksi.
Kualitas premium

Kualitas premium

Saka bahan mentah kanggo produk rampung, saben proses prodhuksi wis strictly kontrol lan dites kanggo mesthekake MH Utas kualitas stabil.

Produksi bersertifikat

Produksi bersertifikat

Produksi sing disertifikasi ISO 9001 lan sistem jaminan kualitas sing ketat njamin proses sing efisien lan ekonomis kanthi konsisten.
OETK-TEX

Tekstil bebas polusi

Utas jahitan MH lan benang sulaman duwe OEKO-TEX STANDAR 100 sertifikasi, yaiku salah sawijining label tekstil sing paling misuwur ing donya sing diuji kanggo bahan sing mbebayani. Iku stands kanggo kapercayan pelanggan lan safety produk dhuwur.

Pusat Sampel Warna Utas

Kualitas minangka Budaya Perusahaan

Kanggo kabeh bahan mentah sing digunakake lan ing saben langkah produksi, kita nindakake kontrol lan tes kualitas sing ketat. Tujuane mesthi bisa menehi pelanggan kualitas sing dhuwur, dipercaya lan bisa direproduksi kanthi konsisten.
  • ing ngendi teknis bisa ditindakake, benang kita duwe warna sing konsisten ing pirang-pirang kelompok
  • tension thread pancet sak proses nduwurke tumpukan njamin prilaku dipercaya saka thread ing mesin
  • kabeh Utas sing optimized kanggo industri sewing lan mesin bordir, mbukak kanggo wektu arang banget tanpa breakages thread lan nyedhiyani kurang-tension, ngeculke, asil alus.
Saliyane regulasi properti cuci sing dijamin, kita nindakake tes individu sing ngluwihi syarat standar GRS lan ISO.

OEKO-TEX®- Benang Jahit Bersertifikat

Sertifikasi miturut STANDARD 100 dening OEKO-TEX® dianggep minangka salah sawijining segel persetujuan paling penting kanggo tekstil. Utas jahitan MH digawe saka 100% poliester, diputih lan dicelup ing sawetara winates 20 disperse dyestuffs kalebu fluoresensi dyestuff lan rampung. STANDARD 100 dening OEKO-TEX®, Annex 6, kelas produk sing wis daktuduhake ing ndhuwur, barang-barang kasebut cocog karo syarat ekologis manungsa kanggo artikel bayi.
Benang Jahit sing Disertifikasi OEKO-TEX®

OEKO-TEX®-Sertifikat Bordir Benang

Sertifikasi miturut STANDARD 100 dening OEKO-TEX® dianggep minangka salah sawijining segel persetujuan paling penting kanggo tekstil. Benang sulaman MH digawe saka 100% viscose, diputih lan dicelup ing sawetara winates 10 pewarna reaktif. STANDARD 100 dening OEKO-TEX®, Annex 6, kelas produk sing wis daktuduhake ing ndhuwur, barang-barang kasebut cocog karo syarat ekologis manungsa kanggo artikel bayi.
Utas Bordir sing Disertifikasi OEKO-TEX®

Teknologi Manufaktur Utas mutakhir kanggo Kualitas Luar Biasa

Pangatusan lan Dyeing Perawatan

Mesin Pewarna Fongs: rasio bathi sing luwih murah, konsumsi energi sing sithik lan kinerja pewarnaan sing apik.
Thies Pressure Dryer: Konsumsi energi sing ekonomis, pangatusan wektu sing cendhak lan efisiensi sing luwih dhuwur, nyuda biaya tenaga kerja kanthi penanganan sing optimis.
Dhuwur suhu lan Dhuwur Dyeing Machine

Mesin Pewarna Fongs Kab

Pengering Tekanan Thies

Pengering Tekanan Thies

Penggulung otomatis SSM

Thanks kanggo piranti injeksi lenga Lubetex kanggo lubricate tenunan lan fungsi dadi panas saka kumparan siji kanggo nyawiji lilin liyane sak tenane lan roto-roto, tenunan bisa kebak dijamin dening lenga lubricating lan entuk tingkat lenga liyane seragam.
SSM TK2-20CT Dhuwur-Speed ​​Precision Winding Machines

Mesin Gulung

Wangun sing apik lan tension sing konsisten apik kanggo jahitan kanthi kacepetan dhuwur supaya ora rusak benang.
Mesin Angin Berkelajuan Tinggi

Mesin Angin Berkelajuan Tinggi

Mesin penggilingan pagoda biasa

Mesin penggilingan pagoda biasa

Peralatan Proofing lan Testing kanggo Kualitas Dijamin

Proofing Equipment

Kita ngerteni warna sing akurat kanthi cepet dadi penting kanggo sukses para pelanggan lan mulane, wis nggawe proses sing efisien lan efektif kanggo ngirim kanthi cepet. Proses kasebut diwiwiti kanthi tim warna pakar lan peralatan pangukuran warna sing canggih.
  • Sistem Dispensing Otomatis
  • Mesin Cocokake Warna Otomatis
  • Eco Dyer

testing Equipment

Pusat tes kita duwe peralatan tes lengkap, bahan mentah bakal diuji sadurunge digunakake ing jalur produksi, lan benang jahitan sing wis rampung bakal diuji kanggo keseragaman, rambut, kekuatan, keluwesan warna lan kinerja jahitan, mung benang sing bisa dikirim metu. marang pelanggan.
  • Pusat Tes
  • Tester Evening
  • MQCBenchtop NMP kanggo Spin Rampung
  • Uster Classimat
  • Uster Classimat

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd