cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

MH Factories Tour

Sewing Threads Factory

Bobbin Winder

Bobbin Winder

Dhuwur suhu lan Dhuwur Dyeing Machine

Dhuwur suhu lan Dhuwur Dyeing Machine

Dhuwur suhu / Dhuwur dyeing mesin

Dhuwur suhu / Dhuwur dyeing mesin

Mesin penggilingan pagoda biasa

Mesin penggilingan pagoda biasa

Pabrik Embun Pabrik

Slack Winding

Slack Winding

Mesin penggulung kawat biasa

Mesin penggulung kawat biasa

Gesang

Gesang

Hank

Hank

Dual Type Twister

Dual Type Twister

Jahitan terbalik

Jahitan terbalik

Dyeing Machinery and Apparatus

Dyeing Machinery and Apparatus

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.