Utas Net

Material: poliester, nilon, polipropilena

aplikasi: Utas jaring MH digunakake kanggo nggunakake jala mancing, nambah jaring mancing 、 njahit utawa minangka benang layangan

Utas Net Polyester

Utas jaring poliester duwe kekuatan sing dhuwur, cekungan cekap, kekuwatan dampak sing dhuwur, resistensi panas sing apik, tahan resistansi lan tahan asam, uga kekuwatan negara udan umume padha karo kahanan garing. Utas net digawe saka poliester, spesifikasi umum duwe 210D / 6 、 210D / 9、210D / 12、210D / 24、210D / 192.

Thread Net Thread

Kuwat banget lan tahan nganggo, duwe kelenturan sing apik, resistensi kerusakan lemes, ketahanan stabilitas kimia, lan resistensi asam. Iki benang jaring nilon duwe 210D / 3、210D / 6、210D / 9、210D / 21.

Thread Netread Polypropylene

Kahanan ekonomi, kekuatan dhuwur, kurang kapadhetan, resistensi sing apik kanggo asam lan alkali. Spesifikasi umum duwe 210D / 24.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd