Benang Kniting 100%, Benang rajutan Campuran Arylic lan Polester, 100% Benang Kniting Benang, Benang Kniting

Knitting Benang

Benang rajutan umume digunakake kanggo nyulam sweter, celana, rompi, syal, sarung tangan topi lan trimasan, saliyane anget, uga ana efek hiasan. MH nduwe macem-macem benang kntting ing macem-macem kekandelan, warna, paket, bisa memenuhi kabutuhan pasar.

100% Benang Kniting Benang

Spesifikasi tenunan akrilik 100% spesifikasi umum duwe 5S / 3, 8S / 6, 16S / 2, 30/2 * 8N, 19S / 3, 20S / 3, 9S / 3

Iki nduweni kaluwihan lemes, bulkiness, pewarna sing gampang, warna sing cerah, resistensi cahya, resistensi antibakteri lan serangga, digunakake ing sandhangan, dekorasi, industri.

Benang rajutan campuran akrilik lan poliester

Sprei lan poliester campuran nyulam benang spesifikasi sing umum nduweni 10S / 2,10 / 90,19S / 3,70 / 30,9S / 4,60 / 40,16S / 3,10 / 90,12S / 2,70 / 30,16S / 2,70 / 30.

Iki duwe kaluwihan lemes, bulkiness, pewarna gampang, warna sing cerah, resistensi cahya, antibakteri, lan resistansi serangga. Saliyane njaga kaluwihan benang akrilik rajutan .it uga ora gampang ditolak nganggo biaya sing murah.

100% Benang Kniting Benang

Spesifikasi tenunan sarung poliester 100% nduweni 8S / 3,16S / 3,16S / 3 lan 10/90.

Keuntungan regane murah, kekuatan dhuwur, resistensi nyandhang sing apik banget, utamane digunakake ing karpet.

Benang rajutan apik

benang rajutan apik digawe saka macem-macem serat campuran, duwe macem-macem gaya, cocog kanggo kabeh jinis barang fashion, utamane digunakake ing industri busana lan DIY.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd