100% Benang Rajutan Akrilik, Benang Rajutan Campuran Akrilik lan Poliester, Benang Rajutan Polyester 100%, Benang Rajutan Apik, Benang PP

Knitting Benang

Benang rajutan umume digunakake kanggo nyulam sweter, celana, rompi, syal, sarung tangan topi lan trimasan, saliyane anget, uga ana efek hiasan. MH nduwe macem-macem benang kntting ing macem-macem kekandelan, warna, paket, bisa memenuhi kabutuhan pasar.

100% Benang Kniting Benang

Spesifikasi tenunan akrilik 100% spesifikasi umum duwe 5S / 3, 8S / 6, 16S / 2, 30/2 * 8N, 19S / 3, 20S / 3, 9S / 3

Nduweni kaluwihan alus, akeh, gampang dicelup, warna cerah, resistensi cahya, resistensi antibakteri lan Serangga, digunakake ing sandhangan, dekorasi, industri.

Benang rajutan campuran akrilik lan poliester

Sprei lan poliester campuran nyulam benang spesifikasi sing umum nduweni 10S / 2,10 / 90,19S / 3,70 / 30,9S / 4,60 / 40,16S / 3,10 / 90,12S / 2,70 / 30,16S / 2,70 / 30.

Iki duwe kaluwihan lemes, bulkiness, pewarna gampang, warna sing cerah, resistensi cahya, antibakteri, lan resistansi serangga. Saliyane njaga kaluwihan benang akrilik rajutan .it uga ora gampang ditolak nganggo biaya sing murah.

100% Benang Kniting Benang

Spesifikasi tenunan sarung poliester 100% nduweni 8S / 3,16S / 3,16S / 3 lan 10/90. 

Keuntungan murah, kekuatan dhuwur, resistensi nyandhang banget, umume digunakake ing karpet.

Benang rajutan apik

benang rajutan mewah digawe saka macem-macem serat campuran, duwe macem-macem gaya, cocok kanggo kabeh jinis barang mode, umume digunakake ing industri sandhangan lan DIY.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd