cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Nilon / Polyester Filament Fishing Twine, Monofilament

Nylon Thread, Fishing Twine

Nylon Thread, Fishing Twine

Nylon Thread, Fishing Twine

Digawé saka nilon utawa filer polyester kekuatan dhuwur minangka bahan, kanthi kekuatan tarik dhuwur, tahan panas lan dhuwur, utamané ditrapake kanggo jahit kulit, kayata industri sepatu, industri tas & bagasi lan industri sofa, lan liya-liyane.

Bahan: Nylon, polyester, pp
Nylon Thread Spec: 210D / 2, 3, 6, 9, 12 ... 138D / 2,3,6,9,12 ...
Nylon Thread Packing: 50g-250g / tabung plastik lurus
Fishing Twine Spec: 210D / 6, 9, 12 kanggo 120 ply.
Fishing Twine Packing: 50g-1000g / plastik langsung tabung
MOQ: 1 ton
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex

Monofilament

Spesifikasi: 0.1mm, 0.12mm, 0.13mm, 0.14mm, 0.15, 0.20mm, 0.25mm lan 0.30mm. Pembungkus: 150mts, 200mts utawa 250mts / bobbin, 500yds utawa 70g kanggo 200g / spool. Werna: Transparan putih lan ireng.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.