Inggris English

M / MS / MHS / MH / MX Tipe Metallic Benang

Nyaring jenis nilon utawa polyester utawa benang metallic rayon

Kategori: Benang Metallic Liyane

Nyaring jenis nilon utawa polyester utawa benang metallic rayon

Komposisi: 1 / 110 '' dipintal benang nilon 70D utawa benang poliester 75D utawa 75D rayon

Fitur: desain sing luwih apik, aran alus, nduweni efek apik

Dianggo: sing ditrapake ing sweaters, syal, kain nyulam, kain tricot, kaos kaki, fashion dhuwur lan kain benang dicelup

Packing: 500g per conical or cylindrical conone, 40 con / ctn.

benang metalik

Warna Kartu

kertu warna metalik benang

packing

pengepakan benang metalik

Takon babagan prodhuk iki
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

facebook Linkedin Instagram

COPYRIGHT © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co, Ltd