M / MS / MHS / MH / MX Tipe Metallic Benang

M Tipe 100% Benang Metalik

Kategori: Liyane Metallic Yarns

M Tipe 100% Benang Metalik

Werna: 1 / 110 '', 1 / 100 '', 1 / 69 '', 1mm, 2mm, etc.

Komposisi: slit metalized PET film (aluminium metalized lan pelindung epoksi resin ditutupi)

Kekandelan: 12μ, 23μ, 25μ, dll.

Packing: 100g lan 300g saben spool

Werna: Werna dhasar: salaka lan emas; Warna khusus ing panyuwunan: pelangi / mutiara, multi warna, neon, transparan, werna matt, dll.

Certificate: ISO9001, Oeko-Tex

Dianggo: akeh digunakake ing hiasan sandhangan (kalebu sulaman, renda, pita, label lan aksesoris), kain tenunan kain, trikot renda, taplak meja, scrubber pawon, kriya seni, lan liya-liyane.

benang metalik

Warna Kartu

kertu warna metalik benang

packing

pengepakan benang metalik

Takon babagan prodhuk iki
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.