M / MS / MHS / MH / MX Tipe Metallic Benang

Benang Metalik

Iki duwe jinis M, MX, MH, ST .Iku digawe saka film poliester polium berisi plastik vakum dadi benang tipis lan twisting karo serat beda .such minangka poliester utawa rayon .Sampeyan digunakake ing sulaman komputer lan aksesoris kerajinan kanggo kerajinan, busana, liyane sulaman.

Utas daging MH duwe warna seragam sing sugih karo lilin mengilap lan berkualitas sing dipercaya. Utas lan benang hiasan sing cocog kanggo kain tenun, kain rajutan lan sweter lan sandhangan liyane.

Benang benang jinis M

Benang mat jinis M langsung dipotong saka film poliester poliester, sing warni cerah lan warni .Benane digunakake kanggo nenun kain kanggo produk reresik, sandhangan tenun lan uga bahan mentah.

kanggo nggawe benang metallic ST, MX lan MH.

Benang matriks jinis MX

Benang matnex MX digawe kanthi nggulung 1ply saka M jinis benang metallic kanthi benang poliester polyester utawa nilon .Ing digunakake digunakake ing Pabrik pita merek dagang , kerajinan lan liya-liyane.

Benang matriks MH

Benang matrial MH digawe saka yarntwisted metal 1 jinis M karo macem-macem benang liyane, lan digunakake digunakake ing kain tenun, kain rajutan, sweter, scarves, kaos kaki, produk Natal, dll.

Benang matriks ST

Benang matetik ST jinis digawe saka benang emas lan salaka digabungake karo serat liyane. Nduweni macem-macem warna lan luh nggantheng, sing biasane digunakake kanggo sulaman

Data Technical

Koleksi Keterangan komposisi Meter (m / kg)
Silver emas / werna
M 12μ * 1 / 69 " 100% metallic tenunan 147,000 130,000
12μ * 1 / 100 " 100% metallic tenunan 218,000 192,000
23μ * 1 / 69 " 100% metallic tenunan 75,000 69,000
23μ * 1 / 100 " 100% metallic tenunan 111,000 103,000
MS (ST) 12μ * 1 / 69 " 33% metallic tenunan 42,000 40,000
67% 150D polyester
MHS 12μ * 1 / 100 " 25% metallic tenunan 47,000 45,000
75% 150D polyester
MH 12μ * 1 / 100 " 36% metallic tenunan 78,000 75,000
64% 150D polyester
MX 23μ * 1 / 100 " 57% metallic tenunan 65,000 63,000
43% 30D * 2 polyester
12μ * 1 / 100 " 45% metallic tenunan 91,000 89,000
55% 20D * 2 polyester (nilon)

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd