cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

M / MS / MHS / MH / MX Tipe Metallic Benang

Benang Metallic

M TYPE

Werna: 1 / 127 '', 1 / 110 '', 1 / 100 '', 1 / 92 '', 1 / 85 '', 1 / 69 '', 1 / 50 '', 1 / 32 '', 1mm, 2mm, lan liya-liyane.
Komposisi: Film PET metalized irisan (resin epoxy aluminium metalized lan pelindung)
Kekandelan: 25μ, 30μ, 16μ, 15μ, 12μ, lan liya-liyane.
Pengepakan: 100g, 150g lan 300g saben spool
Werna: Werna dhasar: salaka lan emas; Warna khusus ing panyuwunan, pelangi / mutiara, multi warna, neon, transparent, warna mat, lan liya-liyane.
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo: akeh digunakake ing hiasan sandhangan (kalebu sulaman, renda, pita, label lan aksesoris), kain tenunan kain, trikot renda, taplak meja, scrubber pawon, kriya seni, lan liya-liyane.

Metallic Bedding M Type

MX TYPE

Komposisi: film metalik M-type (1 / 69 '', 12 micron) bengkong benang nilon 30D / 1F * 2 ends (20D / 1F * 2 ends), 1 end covered clockwise, 1 end covered anticlockwise
Fitur: nduweni kekuatan tarik sing kuat lan werna anget
Pengepakan: 500g / cone, 40cones / ctn
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo: sweaters, rajutan, tricot fabric, jacquard fabric, sulaman, stok, dsb.

Metallic Bolah MX Type

Tipe MH

Komposisi: MG-50 1 / 110 '' dipintal benang nilon 70D utawa benang poliester 68D / 75D utawa 75D rayon
Fitur: desain sing luwih apik, aran alus, nduweni efek apik
Packing: 500g saben conical or cylindrical conone, 40cone / ctn
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo: baju hangat, syal, kain rajutan, kain tricot, kaus kaki, kain ramping dan kain benang kain lainnya

Benang Metallic MH Type

Tipe MHS

Komposisi: benang poliester 120D / 150D utawa 120D / 150D spun rayon utawa rayon sing dipungkasi semi dening 12μ, 1 / 110 '' benang metalik
Packing: 250g, utawa 500g / cone
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo: utamane digunakake minangka benang sulaman, kanggo sulaman lan kain tenunan

Benang Metallic MHS Type

MS (ST) TYPE

Komposisi: benang poliester 120D / 150D utawa nilon 120D / 150D rayon utawa 140D sing wis kebungkus dibungkus dening 12μ, 1 / 69 '' utawa 1 / 32 '' benang metalik
Werna: 1 / 127 '', 1 / 110 '', 1 / 100 '', 1 / 92 '', 1 / 85 '', 1 / 69 '', 1 / 50 '', 1 / 32 '', 1mm, 2mm, lan liya-liyane.
Kekandelan: 25μ, 30μ, 16μ, 15μ, 12μ, lan liya-liyane.
Pengepakan: 100g, 150g lan 300g saben spool
Werna: Werna dhasar: salaka lan emas; Warna sing kasedhiya ing panyuwunan: coklat, biru, ijo, jambon, ungu, abang, ireng, lan liya-liyane; Warna khusus ing panyuwunan: pelangi / mutiara, multi warna, neon, transparan, warna mat, dll. Sertifikat: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo: Digunakake digunakake ing hiasan sandhangan (kalebu sulaman, renda, pita, label lan aksesoris), kain tenun kain, kain trikot, taplak meja, scrubber dapur, kerajinan seni, dll.

Bentuk Metallic ST

Data Technical

Koleksi Keterangan komposisi Meter (m / kg)
Silver emas / werna
M 12μ * 1 / 69 " 100% metallic tenunan 147,000 130,000
12μ * 1 / 100 " 100% metallic tenunan 218,000 192,000
23μ * 1 / 69 " 100% metallic tenunan 75,000 69,000
23μ * 1 / 100 " 100% metallic tenunan 111,000 103,000
MS (ST) 12μ * 1 / 69 " 33% metallic tenunan 42,000 40,000
67% 150D polyester
MHS 12μ * 1 / 100 " 25% metallic tenunan 47,000 45,000
75% 150D polyester
MH 12μ * 1 / 100 " 36% metallic tenunan 78,000 75,000
64% 150D polyester
MX 23μ * 1 / 100 " 57% metallic tenunan 65,000 63,000
43% 30D * 2 polyester
12μ * 1 / 100 " 45% metallic tenunan 91,000 89,000
55% 20D * 2 polyester (nilon)
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.