cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester / Acrylic / Blended Knitting

Knitting Yarns

Knitting Yarns

Bahan: akrilik, polyester, PPT, nilon, angora, katun dan wol, dll.
56n / 2, 48n / 2, 36n / 2, 32n / 2, 24n / 2, 18n / 2, 16n / 3, 13n / 2, 10n / 2, 9n / 2, 8n / 3, lan liya-liyane.
Pengepakan: 30-453g / bal, 250g / skein utawa 1kg / kerucut
Werna: Karo werna kue karo warna 150, uga warna sing dituku.
Kapasitas: 2000tons / taun
Dianggo: saka mesin nyulam kanggo nyulam tangan, utamané digunakake kanggo nyulam sweter, celana, rompi, syal, topi, sarung tangan lan jenis aksesori liyane.
Tahan lan tahan kanggo nyetak crocheting lan tangan sewing, multi-werna, mesin dicuci, alus lan ora sirna.
Sampurna kanggo pakaian bayi, sandhangan, kaos kaki, sarung tangan, sirah, dolanan, perhiasan lan macem-macem proyek kerajinan seni liyane.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.