Inggris English

Polyester / Acrylic / Blended Knitting Benang

Knitting Benang

Knitting Yarns

Bahan: akrilik, polyester, PPT, nilon, angora, katun dan wol, dll.

56n / 2, 48n / 2, 36n / 2, 32n / 2, 24n / 2, 18n / 2, 16n / 3, 13n / 2, 10n / 2, 9n / 2, 8n / 3, lan liya-liyane.
Pengepakan: 30-453g / bal, 250g / skein utawa 1kg / kerucut

Werna: Karo werna kue karo warna 150, uga warna sing dituku.

Kapasitas: 2000tons / taun

Dianggo: saka mesin nyulam kanggo nyulam tangan, utamané digunakake kanggo nyulam sweter, celana, rompi, syal, topi, sarung tangan lan jenis aksesori liyane.

Tahan lan tahan kanggo nyetak crocheting lan tangan sewing, multi-werna, mesin dicuci, alus lan ora sirna.

Sampurna kanggo pakaian bayi, sandhangan, kaos kaki, sarung tangan, sirah, dolanan, perhiasan lan macem-macem proyek kerajinan seni liyane.

aplikasi

nyulam benang digunakake

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

facebook Linkedin Instagram

COPYRIGHT © 1999-2019 | Pabrik Benang Ningbo MH lan Thread.