Kit Utas Jahitan

kit benang sewing digawe saka benang bermutu tinggi, kuat, jahitan alus lan apik. Kita duwe kit benang sewing nganggo benang jahit poliester, benang sulaman, benang logam emas utawa perak, benang putih utawa ireng transparan nilon.

packing: Sampeyan bisa dikempalken karo kothak kertas box kotak PVC, kantong plastik, kothak tela, dll. kanthi1,6,8,12,24 utawa 36 werna , ing 10-500yd

aplikasi: Sampeyan bisa nggunakake ing mesin jahitan utawa jahitan tangan, dadi alat sing apik kanggo bocah-bocah kursus kursus jahitan, uga minangka pilihan hadiah kanggo kulawarga utawa kanca.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd