Kit Utas Jahitan

kit benang dijahit digawe saka benang kanthi kualitas kuwat lan jahitan apik banget. Kita duwe kit benang jahit karo polyester sewing thread , Utas sulaman, benang metallic emas utawa salaka, benang putih utawa ireng transparan.

packing: Sampeyan bisa dikempalken karo kothak kertas box kotak PVC, kantong plastik, kothak tela, dll. kanthi1,6,8,12,24 utawa 36 werna , ing 10-500yd

aplikasi: Sampeyan bisa nggunakake ing mesin jahitan utawa jahitan tangan, dadi alat sing apik kanggo bocah-bocah kursus kursus jahitan, uga minangka pilihan hadiah kanggo kulawarga utawa kanca.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd