fbpx
  • Mesin Winding Kacepetan Dhuwur

    Pabrik Thread Profesional

    Ningbo mh
    Sah dening STANDARD 100 dening OEKO-TEX®
    Output benang jahitan tekan 3000ton / wulan (150 * 40'HQ)
    Output benang sulaman tekan 500ton / wulan (25 * 40'HQ).
    Peralatan canggih ing omah lan ing luar negeri
    Sistem tes kualitas swara
  • Kaluwihan MH

    Wiwit 1999

    Kaluwihan MH
    20+ taun pengalaman;
    OEM, layanan ODM kasedhiya;
    40+ kantor lokal;
    pabrik MH lan 2000+ pabrik kerjasama;
    MH nduwe jumlah dodolan $643 yuta ing 2021.
  • NINGBO MH

    Pabrik Thread Profesional
    NINGBO MH
  • Wiwit 1999

    Kaluwihan MH
    Wiwit 1999

Pabrik Benang Jahit lan Bordir

Ningbo MH Thread Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrik Ningbo MH Industry Co., Ltd. Wis fokus ing manufaktur benang jahitan lan sulaman luwih saka 20 taun. Saiki MH duwe telung zona industri kanthi area tanduran 120,000㎡, 1900 buruh, lan dilengkapi mesin standar lan sistem manajemen manufaktur sing ketat, kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi benang kualitas unggul.

Perdagangan Donya

Ningbo MH didegaké ing taun 1999. MH wis nyiyapake hubungan bisnis karo luwih saka 150 negara, kanthi jumlah dodolan $643 yuta. Produk utama yaiku benang jahitan, benang sulaman, lsp. MH dianggep minangka "Industri Layanan China Top 500" lan "Perusahaan Terpercaya AAA", lan merek dagang "MH", "TWO BIRDS" entuk reputasi apik ing pasar domestik lan jaban rangkah.
Perdagangan Donya

Temokake Kabeh Babagan Utas

Sewing Thread
Ana macem-macem benang sing lengkap, kanthi penampilan, komposisi lan ketebalan sing beda-beda sing bisa dipilih kanggo proyek jahitan. Macem-macem benang kualitas dhuwur ndhukung pangembangan kreatif.
Bordir Thread
Macem-macem benang sulaman, kanthi komposisi, ketebalan, warna lan perawatan sing beda-beda, kasedhiya kanggo milih saka proyek nyulam.
Aplikasi Thread
Nambah kawruh benang, nganalisa paramèter benang lan sinau babagan prosedur pilihan benang sing bener kanggo entuk kinerja jahitan sing luwih apik.
Kantor Lokal
Lokasi Pabrik China
Email Kita kanggo Dhaptar Rega lan Katalog Produk
Industri Utas
Sertifikasi ISO
Kesadaran Lingkungan Industri

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd