Sewing Thread

Sewing Thread

MH Sewing Thread termasuk: Spun Polyester Sewing Thread, Poly / Poly Core Sewing Thread, Cotton / Poly Core Sewing Thread, Polyester Texture Benang ...

Read More ...

thread sulaman

Bordir Thread

MH thread sulaman kalebu: 100% Viscose Rayon Embroidery Threads, 100% Polyester Embroidery Thread.

Read More ...

Benang Metalik

Benang Metalik

Warna sing kasedhiya ing panjalukan: Coklat, Biru, Ijo, Jambon, Ungu, Abang, Kosong. Warna khusus ing panyuwunan: Pelangi / mutiara, Multi-warna, Fluoresensi, Transparan ....

Read More ...

Pearl Cotton Ball

Pearl Cotton Ball

Werna katun nyedhiyakake kinerja jahitan sing apik, nanging kekuwatan lan perlawanan abrasie rodok kurang saka benang polyester ...

Read More ...