Utas Benang Kepang

Pancing twine

Material: poliester, nilon, polipropilena

aplikasi: Benang jaring mancing MH umume digunakake kanggo nenun jaring, nambah jala mancing, njahit utawa minangka benang layangan

Utas Net Polyester

Utas benang mancing poliester nduweni kekuatan dhuwur, kurang bisa mbukak, kekuatan pengaruh dhuwur, tahan panas sing apik, tahan aus lan resistensi asam, uga kekuwatan negara sing basah biasane padha karo kekuwatan negara sing garing. benang jala mancing digawe saka poliester, spesifikasi umum duwe 210D / 6 、 210D / 9、210D / 12、210D / 24、210D / 192.

Thread Net Thread

Kuwat banget lan tahan aus, elastisitas sing apik, tahan kerusakan lemes, stabilitas kimia sing dhuwur, lan tahan asam. Iki benang jaring nilon nilon 210D / 3、210D / 6、210D / 9、210D / 21.

Thread Netread Polypropylene

Yaiku ekonomi, kekuatan dhuwur, kanthi kurang kerapatan, resistensi asam lan alkali sing apik. spesifikasi umum duwe 210D / 24.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd