cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Kualitas Tinggi 100% Viscose Rayon Embroidery Threads

100% Viscose rayon filament thread

Kategori: More Viscose Rayon Embroidery Threads

Grosir 100% viscose rayon filament thread kanggo bordir tangan lan mesin

100% Rayon sulaman rayon digawe saka kain filamen viskosa sing dicelupake karo pewarna reaktif ing 60 ℃, nduweni padhang banget lan luster dhuwur, jembar werna sing dawa banget

Spesifikasi: 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 250d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 450d / 2, 600d / 2, 600d / 3, 300d / 1, 300d / 2 * 3, 450d / 1, 600d / 1, lan liya-liyane.

Pengepakan: 1800yds lan 5000yds

Fitur: luar biasa kinerja bordir / dhuwur luster / kelembutan alus / sehat lan lingkungan loropaken / ekstensif werna

Cocog kanggo cocog wanita, sutra, tas tangan, sulaman renda, dll.

data Technical

Denier Tex (T) Tiket Ukuran PLY Kekuwatan Rata-rata (Cn) (g) Elongation Min-Max (%) Ukuran Needle Singer Singer Metrik
120D 27 120 2 480 489 14-26 11 75

sulaman thread sulamanrayon sulaman bordir

Kartu Warna: 400 werna sing dipilih

sulaman sulaman Kartu Warna

packing

rayon embroidery threads packing

Pabrik Tur: 10000 + taunan output taunan

pabrik sulaman pabrik

Takon babagan prodhuk iki
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.