Inggris English

Kualitas Tinggi 100% Viscose Rayon Embroidery Threads

150D 2 Rayon Embroidery Machine Thread 4500 yds Spool

Kategori: More Viscose Rayon Embroidery Thread

Tinggi kilau 100% viscose Rayon sulaman benang kanggo sulaman sutra

100% Rayon sulaman rayon digawe saka kain filamen viskosa sing dicelupake karo pewarna reaktif ing 60 ℃, nduweni padhang banget lan luster dhuwur, jembar werna sing dawa banget

Keterangan: 120d/2, 150d/2, 150d/3, 250d/2, 300d/2, 300d/3, 450d/2, 600d/2, 600d/3, 300d/1, 300d/2*3, 450d/1, 600d/1, etc.

packing: 1800yds lan 5000yds

fitur: luar biasa bordir kinerja / dhuwur luster / banget kelembutan / sehat lan lingkungan loropaken / ekstensif werna sawetara

Cocog kanggo cocog wanita, sutra, tas tangan, sulaman renda, dll.

data Technical

Denier Tex (T) Tiket Ukuran PLY Kekuwatan Rata-rata (Cn) (g) Elongation Min-Max (%) Ukuran Needle Singer Singer Metrik
120D 27 120 2 480 489 14-26 11 75

150D 2 Rayon Embroidery Machine Thread 4500 yds Spool150D 2 Rayon Embroidery Machine Thread 4500 yds Spool

Kartu Warna: 400 werna sing dipilih

Mesin Bordir Rayon Kertu warna benang

packing

Rayon Embroidery Thread Thread packing

Pabrik Tur: 10000 + taunan output taunan

Rayon Embroidery Machine Thread pabrik

Takon babagan prodhuk iki
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

facebook Linkedin Instagram

COPYRIGHT © 1999-2019 | Pabrik Benang Ningbo MH lan Thread.