Langkau ke kandungan utama
  • Viscose Rayon Embroidery Thread

    Viscose Rayon Embroidery Thread

Viscose Rayon Embroidery Thread

Viscose Rayon Embroidery Thread

Viscose Rayon Embroidery Thread

Benang sulaman viscose/rayon, digawe saka filamen viscose, misuwur utamane amarga katon kaya sutra lan kilap alus ing cahya. Kekuwatan lan ketahanan abrasi benang rayon viscose moderat.

Feature Product

  • Ukuran paling umum digunakake kanggo paling rasukan aplikasi bordir. "Tangan" sing luwih alus lan katon luwih mewah tinimbang poliester.
  • Cepet warna apik nanging ora apik kaya poliester nalika kena bleach.
  • Kasedhiya ing 800 werna, kalebu 3 utawa 4 kombinasi, pola werna variegated.

Material

100% benang viscose filament

specifications

120D / 2, 150D / 2, 300D / 1, 600D / 1, lsp.

Warna Kartu

Iki digawe nganggo conto benang sing nyata supaya sampeyan duwe warna sing cocog kanggo milih benang sing dikarepake.
Werna sing disesuaikan uga kasedhiya.

Cepet werna

Kacepetan warna benang sing apik ndadekake tahan kanggo macem-macem agen kimia lan fisik benang sing kapapar sajrone manufaktur lan sajrone umur migunani. Iki njamin ora ana getihen saka werna menyang sandhangan.
item Kualitas Utas lan Indikator 
Cuci Warna Fastness ≥Kelas 3
Cepet Wernané ≥Kelas 3
Bedane Warna Bedane Antarane Sampel lan Kertu Warna ≥Kelas 3
Bentenipun antarane Cones saka kothak padha ≥Kelas 4

Data Teknis Produk

item Kualitas Utas lan Indikator 
Kelas AA Kelas Kelas B
Kacepetan Jahitan Kacepetan Jahitan Kacepetan Jahitan Kacepetan Jahitan Kacepetan Jahitan
Kekuwatan Rem Rata-rata (cN) 120D / 2 ≥1180 ≥1180 ≥930
150D / 2 / / ≥1180
300D / 1 / / ≥1180
300D / 2 / / ≥2361
600D / 1 / / ≥2361

aplikasi

Denier aplikasi
120D / 2 Bordir (kulit, jins, lsp)
150D / 2
300D / 1 Sulaman sutra lan kain liyane sing mbutuhake sulaman sing apik
600D / 1

packing