Inggris English

Kualitas Tinggi 100% Viscose Rayon Embroidery Thread

Viscose Rayon Embroidery Thread

Digawe saka benang filamen viscose, dicelup karo pewarna reaktif ing gelar 60ºC, nduweni padhang banget lan luster dhuwur, warna werna entus, kanthi softness banget.

fitur

Kinerja Embroidery luar biasa Lubrication unik asil
Sangat apik Softness Resistance abrasion superior
Extensive Color Range
Viscose Rayon Embroidery Threads

Material: rayon
Count: 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 250d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 450d / 2, 600d / 2, 600d / 3, 300d / 1, 300d / 2, 450d / 1, 600d / 1, lan liya-liyane
Pengepakan: 1800yds lan 5000yds
Werna: kertu warna karo warna 400, uga werna sing ditemokake.
Kapasitas: 10000tons / taun
Dianggo: sulaman komputer, sulaman nameplates, bordir renda, tembelan lan artikel nyulam
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex

aplikasi

pakaian, pakaian tidur, anak-anak, setelan wanita, sutra, tas tangan, sulaman renda, dll.

Data Technical

Tex Denier Kekuwatan Sedheng Elongation Min - Max Ukuran jarum sing disaranake
(T) (cn) (%) Singer Metrik
27 120D / 2 690 14-26 10-14 70-90
30 150D / 2 840 14-26 12-14 75-90

Cone Pilihan

Viscose Rayon Embroidery Threads Cone

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

facebook Linkedin Instagram

COPYRIGHT © 1999-2019 | Ningbo MH Thread Co, Ltd