Kualitas Tinggi 100% Viscose Rayon Embroidery Thread

Viscose Rayon Embroidery Thread

Digawe saka 100% benang filamenose, dicelup kanthi pewarna reaktif kanthi tingkat 60 ℃, nduweni padhang lan luster sing dhuwur, warna warna lan lemes banget.

Material: rayon

Count: Kita duwe 120D / 2,150D / 2,300D / 2,300D / 1,300D / 2 * 3,450D / 1,600D / 1 lan spesifikasi liyane

packing: ngemas udakara 20dhi nganti 5000 taun ing tabung cilik utawa spool plastik amba.

warna: Iki polyester thread sulaman kertu warna kanthi 400 warna .MH duwe mesin sing cocog karo warna kanthi otomatis, saengga kita bisa nggawe sampel sing cocog karo warna kanthi cepet

Certificate: ISO 90001:2015,ISO14001:2015,ISO18001:2007

Dianggo: Cocog kanggo wanita, sutra, tas tangan, sulaman renda, dll.

fitur

Kinerja Sulam sing luar biasa, Luster Apik, Kelembutan Sing Luwih Apik, Sehat lan Lingkungan, Rentang warna Ekstensif, Sifat hidrofilik, anti-statis lan anti pil.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd