Inggris English

Polyester Embroidery Thread / Rayon Embroidery Thread in Small Spool Packing

Gulungan kecil 100% viscose rayon sulaman 150D / 2

Kategori: Dompet Alami Bordir Sulaman

Gulungan cilik 100% viscose rayon embroidery thread

Spec: 120d / 2, 150d / 2, 300d / 2

Material: rayon

MOQ: luwih saka 25kg / warna

Count: 20yds kanggo 1000yds

Werna: Karo kertu warna karo werna-werna 400, uga werna panuku sing bisa ditampa.

Packing: 20yds kanggo 1000yds saben

Ora ana kerusakan, rusak utawa linting.

Ideal kanggo jahitan quilting, sewing tangan, mesin jahit.

01

packing

packing

Takon babagan prodhuk iki
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

facebook Linkedin Instagram

COPYRIGHT © 1999-2019 | Pabrik Benang Ningbo MH lan Thread.