Polyester Filament / Polyester Staple Fiber Embroidery Threads

Kualitas polyester sulaman 150d / 3 100

Kategori: Liyane Polyester Embroidery Threads

China supplier kualitas tinggi 150d / 3 100% polyester sulaman benang

Benang sulaman MH kalebu 100% rayon sulaman, benang sulaman 100%

Kapasitas taunan: 10000 + ton

Packing: 0.5kg to 1kg / big cone

Industri sulaman MH nduweni garis produksi lengkap kanggo spinning, dyeing, winding and shaping, toko kerja ana sekitar 20000 meter persegi5s karo 400 buruh terampil.

100% Polyester thread sulaman digawe saka polyester FED benang dicelup karo dispenan warna ing 125-135 ℃, wis apik werna fastness lan apik abrasion resistance

Spesifikasi: 75d / 2, 108d / 2, 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 300d / 2, 300d / 3, 300d /, 300d / 2 * 3, etc.

Fitur: werna banget fastness / apik abrasion resistance / dhuwur tenacity / low shrinkage / ekstensif werna sawetara

Cocog kanggo jins, sepatu lan topi, sulaman renda, lan liya-liyane.

data Technical

Denier

Tex

(T)

Tiket Ukuran

PLY

Kekuwatan Sedheng

(C) (g)

Elongation

Min-Max

(%)

Ukuran jarum sing disaranake

Singer Metric

120D

27

120

2

962 982

18-22

11 75

05 2

05 1

polyester thread bordir

Kartu Warna: 400 werna sing dipilih

polyester thread sulaman

packing

rayon embroidery threads packing

Pabrik Tur: 10000 + taunan output taunan

pabrik sulaman pabrik

Takon babagan prodhuk iki
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.