Polyester Filament Embroidery Threads

Polyester Embroidery Threads

Iku digawe saka benang FED poliester, dicelup karo dispersi warna ing 125-135 ° C degree, wis unggul luster, daya tahan lan operasi Gamelan ing kacepetan dhuwur, sing wis digawe wong sing populer ing antarane pelanggan sulaman seeking kinerja lan kekiatan.

Cocog kanggo kabeh jinis omah lan komersial mesin sulaman multihead

fitur

Cepet Warna CepetGood Abrasion Resistance
Dhuwur TenacityKurang Shrinkage
Extensive Color Range
Polyester-Embroidery-Thread

Bahan: Polyester filament
Count: 75d / 2, 108d / 2, 120d / 2, 150d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 300d / 1, etc
Pembungkus: 1800yds lan 5000yds, utawa 0.5kg kanggo 1kg / amba kerucut
Werna: Swara liyane saka 1700, uga werna panuku sing bisa ditampa.
Kapasitas: 10000 ton / tahun
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex 100
Kabeh bordir ing sandhangan utawa aksesoris sing bisa nganggo bathi utawa bathi
Caps, headwear, tas lan aksesoris
Logo tim ing olahraga lan atletik
Tekstil ngarep lan nyandhang anak
Workwear lan kaos perusahaan
Lapisan dekorasi ing lingerie, busana lan olahraga

aplikasi

Jeans, sepatu, topi, workwear lan perusahaan, tekstil ngarep, sulaman renda, lan liya-liyane.

Data Technical

DenierTexTiket UkuranPLYRata-rataStrengthElongation Min-MaxUkuran jarum sing disaranake
(T) (cn)(g)(%)SingerMetrik
120D27120296298218-221175

Cone Pilihan

Polyester Embroidery Threads Cone

aplikasi

polyester thread nggunakake

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.