cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester Filament Embroidery Threads

Polyester Embroidery Threads

Iku digawe saka benang FED poliester, dicelup karo dispersi warna ing 125-135 ° C degree, wis unggul luster, daya tahan lan operasi Gamelan ing kacepetan dhuwur, sing wis digawe wong sing populer ing antarane pelanggan sulaman seeking kinerja lan kekiatan.

Cocog kanggo kabeh jinis omah lan komersial mesin sulaman multihead

 

fitur

Cepet Warna Cepet Good Abrasion Resistance
Dhuwur Tenacity Kurang Shrinkage
Extensive Color Range  
Polyester-Embroidery-Thread

Bahan: Polyester filament
Count: 75d / 2, 108d / 2, 120d / 2, 150d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 300d / 1, etc
Pembungkus: 1800yds lan 5000yds, utawa 0.5kg kanggo 1kg / amba kerucut
Werna: Swara liyane saka 1700, uga werna panuku sing bisa ditampa.
Kapasitas: 10000 ton / tahun
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex 100
Kabeh bordir ing sandhangan utawa aksesoris sing bisa nganggo bathi utawa bathi
Caps, headwear, tas lan aksesoris
Logo tim ing olahraga lan atletik
Tekstil ngarep lan nyandhang anak
Workwear lan kaos perusahaan
Lapisan dekorasi ing lingerie, busana lan olahraga

 

aplikasi

Jeans, sepatu, topi, workwear lan perusahaan, tekstil ngarep, sulaman renda, lan liya-liyane.

 

Data Technical

Denier Tex Tiket Ukuran PLY Rata-rata Strength Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake
  (T)     (cn) (g) (%) Singer Metrik
120D 27 120 2 962 982 18-22 11 75

 

Cone Pilihan

Polyester Embroidery Threads Cone
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.