fbpx
  • Benang Metalik

    Benang Metalik

Benang Metalik

Benang Metalik

Benang Metalik

JENIS M

Komposisi: Film PET metalized irisan (dilapisi resin epoksi aluminium lan dilapisi resin epoksi)
Jembar: 1/127", 1/110", 1/100", 1/92", 1/85", 1/69", 1/50", 1/32", 1mm, 2mm, lsp.
kekandelan: 25μ, 30μ, 16μ, 15μ, 12μ, lsp.
packing: 100g, 150g lan 300g saben spool
warna:Werna dhasar: salaka lan emas
Werna khusus kanthi panyuwunan: pelangi/mutiara, multi-werna, neon, transparan, warna tikar, lsp.
certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo: digunakake ing hiasan sandhangan (kalebu sulaman, renda, pita, label lan aksesoris), kain dicelup benang, renda triko, taplak meja, scrubber pawon, kerajinan seni, lsp.

JENIS MX

Komposisi: film metalik tipe m (1/69", 12 micron) bengkong nganggo benang nilon 30D/1F*2 ujung (utawa 20D/1F*2 ujung), 1 ujung ditutupi searah jarum jam, 1 ujung ditutupi searah jarum jam
Feature: nduweni kekuatan tensile kuwat lan werna lustrous anggun
packing: 500g/cone, 40cone/ctn
warna:selaras
certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo: sweter, rajutan, kain triko, kain jacquard, bordir, stoking, lsp.

JENIS MH

Komposisi: MG-50 1/110" bengkong nganggo benang nilon 70D utawa benang poliester 68D/75D utawa rayon 75D
Feature: desain luwih apik, aran alus, wis efek lustrous sober
packing: 500g saben conical utawa silinder conthong, 40cone / ctn
warna:selaras
certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo: sweater, selendang, kain rajutan, kain triko, kaos kaki, fashion dhuwur lan kain dicelup benang liyane

JENIS MHS

Komposisi: Benang poliester 150D utawa rayon spun 150D utawa rayon sing semi-dibungkus kanthi 12μ, 1/69" benang metalik
packing: 75g, 80g, 100g, 125g, utawa 250g / kerucut
warna:selaras
certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo: utamané dipigunakaké minangka benang sulaman, kanggo sulaman lan kain tenunan

JENIS MS (ST).

Komposisi:Benang poliester 150D utawa rayon spun 150D utawa rayon sing semi-dibungkus kanthi 12μ, 1/69" benang metalik
Jembar: 1/127", 1/110", 1/100", 1/92", 1/85", 1/69", 1/50", 1/32", 1mm, 2mm, lsp.
kekandelan: 25μ, 30μ, 16μ, 15μ, 12μ, lsp.
packing:75g, 80g, 100g, 125g, utawa 250g / kerucut
warna:Werna dhasar: salaka lan emas
Werna kasedhiya ing panyuwunan: coklat, biru, ijo, jambon, ungu, abang, ireng, lsp; Werna khusus kanthi panyuwunan: pelangi/mutiara, multi-werna, neon, transparan, warna tikar, lsp.
certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Dianggo:Digunakake kanthi akeh ing dekorasi sandhangan (kalebu sulaman, renda, pita, label lan aksesoris), kain dicelup benang, kain triko, taplak meja, scrubber pawon, kerajinan seni, lsp.

Data Technical

Koleksi Keterangan komposisi Meter (m / kg)
Silver emas / werna
M 12μ * 1 / 69 " 100% metallic tenunan 147,000 130,000
12μ * 1 / 100 " 100% metallic tenunan 218,000 192,000
23μ * 1 / 69 " 100% metallic tenunan 75,000 69,000
23μ * 1 / 100 " 100% metallic tenunan 111,000 103,000
MS (ST) 12μ * 1 / 69 " 33% metallic tenunan 42,000 40,000
67% 150D polyester
MHS 12μ * 1 / 100 " 25% metallic tenunan 47,000 45,000
75% 150D polyester
MH 12μ * 1 / 100 " 36% metallic tenunan 78,000 75,000
64% 150D polyester
MX 23μ * 1 / 100 " 57% metallic tenunan 65,000 63,000
43% 30D * 2 polyester
12μ * 1 / 100 " 45% metallic tenunan 91,000 89,000
55% 20D * 2 polyester (nilon)

Warna Kartu

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd